Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Ayman'ın Trabzon sevinci

Trabzonspor ile prensipte anlaşan G.Birliği'nin Mısırlı oyuncusu Ayman Abdelaziz, İstanbul'da MR çektirdi. Karadeniz ekibi ile 3,5 yıllığına anlaştığını belirten Ayman, Trabzonspor'da çok iyi oyuncular bulunduğunu kaydederek, ''Onlarla beraber iyi çalışacağım. Eminim çok başarılı olacağız'' dedi.

Trabzonspor'un ara transferde Gençlerbirliği'nden renklerine bağladığı Mısırlı oyuncu Ayman Abdelaziz, sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçti. Memorial Hastanesi'nde gerçekleştirilen sağlık kontrolü sonrası açıklamada bulunan Mısırlı futbolcu Ayman, Trabzonspor gibi büyük bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Trabzonspor, iyi ve kaliteli futbolculardan kurulu bir ekip. Ziya Doğan'ı da iyi tanıyorum. Trabzonspor'da başarılı olacağıma inanıyorum. Trabzonspor, ikinci yarıda çıkış yakalayarak, ligi üst sıralarda tamamlayacaktır. Trabzonspor formasıyla şampiyonluk yaşamak istiyorum" dedi.

RİSP ÇOK FAYDALI OLUR

Bordo-mavili ekibin transfer listesinde yer alan Gençlerbirliği'nin İsveçli defans oyuncusu Risp'in çok kaliteli bir futbolcu olduğunu ve transfer edilmesi halinde Trabzonspor'a büyük katkısı olacağını söyleyen Ayman, "Risp, çok kaliteli bir futbolcu. Transfer edilirse Trabzonspor'a büyük faydası olur" ifadelerini kullandı. Mısırlı futbolcu Ayman'ın bugün kendisini 3.5 yıllığına Trabzonsporlu yapan sözleşmeye imza atacağı bildirildi.

MUSAMPA KAMPA KAPILDI

Öte yandan Trabzonspor, ikinci yarı hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Belek'teki Adora Golf Otel'de, teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan antrenmanda, bordo-mavili futbolcular yarı alanda çift kale maç yaptı. Perşembe akşamı kampa katılan Musampa, dün antrenmana çıktı. Kampa hazır gelen Musampa, çift kale maçta yer aldı. Trabzonspor'da Mustafa Keçeli ve Çağdaş da takımla birlikte çalışırken, İbrahim Yattara takımdan ayrı koşu yaptı. Bordo-mavili takımda, sakatlıkları devam eden Hasan Üçüncü ve Murat ise antrenmana katılmadı.

06.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  CARRUSCA GİTMİYOR

  Ayman'ın Trabzon sevinci

  Alex ay sonunda masaya oturuyor

  Kayseri Stadı aksayacak

  Futbolcular Cumada buluştu

  Ümit: Daum'dan teklif aldım

  3 teknik adam


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004