Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

3 teknik adam

Süper Ligin ikinci yarı hazırlıklarına aşağı yukarı bütün takımlar başladılar. İkinci yarıda hem şampiyonlukta hem de küme düşme yolunda zorlu süreç başlayacak. Küme düşme hattında kopma olmadığı, hatta 7. sıradaki takımla 17. sıradaki takım arasında 7 puanlık fark olduğu düşünülürse, çetin bir mücadele olacağını söyleyebiliriz.

Şampiyonluk yolunda durum biraz farklı. Lider F.Bahçe, ikinci sıradaki G.Saray'a 7 puan fark yapma avantajıyla ikinci devreye başlayacak. Ezeli rakiplerinden bir avantajlı tarafı da teknik direktör Zico'nun konumu. Yani şimdilik te olsa böyle bir avantajı var. Camia tarafından benimsenmiş ve güven duyulan bir teknik adam pozisyonu.

G.Saray'ın teknik direktörü, sezon sonu biten sözleşmesinin uzatılması için defaaten çağrı yaptı. Fakat yönetim bu israrlı çağrılara kulak asmadı. Durum böyle olunca Gerets'in motivasyonunun bozulmayacağını söylemek zor. Profesyonelce davranacaktır mutlaka. Ama ne olursa olsun bazı şeyler eksik kalacaktır. Gerets onur meselesi yapıp takımı şampiyon yaparak yönetimin karşısına çıkabilir mi? Tabi o da bir ihtimal.

Aslında Adnan Polat'ın açıklamalarına bakılırsa, G.Saray'ın Gerets'ten daha iyisini bulması çok zor. Ne diyor Polat: "G.Saray transfer yapmadan bu şekilde devam etmek zorunda. Borçsuz bir G.Saray için bu şekilde yapmak zorundayız". G.Saray bir ara Tigana'yı almaya teşebbüs etmişti. Ya alsaydı diye düşünüyorum. O zaman G.Saray yönetimi yanmıştı veya Tigana kaçıp gitmişti. Doğru dürüst transfersiz, Gerets gıkını çıkarmadan görevine devam ediyor. Hatta takımı şampiyon yaptı. Beşiktaş yönetimi de Tigana'ya adam almaya yetiştiremiyor. Adam hala transfer transfer diye bas bas bağırıyor.Bir de yönetimi eleştiren konuşmaları yok mu, işin tuzu biberi. Bravo Beşiktaş yönetimine ki, Tigana'ya sabrediyorlar.

G.Saray ve Beşiktaş'ın teknik adam sıkntıları ikinci devredeki en büyük handikapları. 100. yılında bakalım F.Bahçe, bu avantajı değerlendirebilecek mi?

Said OKUR

06.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  CARRUSCA GİTMİYOR

  Ayman'ın Trabzon sevinci

  Alex ay sonunda masaya oturuyor

  Kayseri Stadı aksayacak

  Futbolcular Cumada buluştu

  Ümit: Daum'dan teklif aldım

  3 teknik adam


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004