Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Stresin en iyi ilâcı bal

Edirne’nin Lalapaşa ilçesinde faaliyet gösteren Bal Üreticileri Birliği Başkanı Cavit Göçmen, arı balının stresin en iyi ilacı olduğunu belirtti.

Göçmen, günümüzde ağır ve stresli şartlarda sağlıklı beslenmenin en iyi yollarından birisinin gerçek arı balı tüketmekten geçtiğini söyledi. Stresten koruma ve enerji verme özelliğiyle arı balının içerisinde, vitaminler, mineraller, enzimler, aminoasitler ve pek çok elementler bulunduğunu ifade eden Göçmen, gerçek balı şekerli besinlerden ayıran ön önemli özelliğinin arının bir gram bal toplaması için çok sayıda çiçeği dolaşması olduğunu belirtti.

Antioksidan ve antibakteriyel olan balın vücudun direncini arttırdığını bildiren Göçmen, ‘’100 gram balda 325 kalori bulunmaktadır. Bal stresin de en iyi ilacıdır’’ dedi.

Gerçek balın bozulmadığını, zamanla kristalize olduğunu hatırlatan Göçmen, donan balın gerçek bal olduğunu ve kristalize olmuş balın besin değerini kaybetmediğini bildirdi. Göçmen, sağlıklı bal tüketmenin yolunun güvenilir ve markalı süzme bal almaktan geçtiğini kaydetti.

/ EDİRNE

18.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ABD Irak’ı cehenneme çevirdi

  Çatışmacı söylemler bitsin

  EMASYA planı yürürlükten kaldırılmalı

  “Başörtüsü yasağı utanç verici”

  AKP’de seçim kampı toplantısı

  ‘Dış gezileri azaltın’ talimatı

  Erdoğan'a madalya sorusu

  Çiçek’e F tipi kartı

  AB-Türkiye birbirine muhtaç

  Bakan Güler: Nükleer santralleri çevre için yapıyoruz

  Hacıların etli pilav geleneği

  Bilinçli tüketici arttı

  İhtimal hesapları, yaratılış gerçeği karşısında susar

  Kadınlar daha çok ağrı kesici kullanıyor

  Stresin en iyi ilâcı bal

  Osmanlı mutfağına hayran


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004