Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 31 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Doğan: Kupayı Trabzon kazanacak

Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde bugün sahasında Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da, teknik direktör Ziya Doğan, kupayı almak istediklerini söyledi.

Doğan, Gaziantepspor ile yapacakları ilk maçta avantajlı bir skor almak istediklerini belirterek, ''Hedefimiz, kupada final oynamak. İnşallah kupayı da alacağız. Bu konuda iddialıyız'' dedi.

Takıma Risp ve Ayman gibi oyuncuların yeni katıldığını ifade eden Doğan, şöyle devam etti: ''Yüzde yüz kısa sürede takımdan değişim beklemek hayalcilik olur. 1-2 hafta sonra Trabzonspor'un gerçek gücünü göreceksiniz. Stepanov'un cezalı oluşu, Yattara'nın da fizik olarak tam hazır hale gelmemesi nedeniyle ideal bir 11 ile sahaya çıkamadık. Ayman ve Risp de 1 günlük idmanla maça çıktılar. Trabzonspor, iyi yoldadır. Önemli bir iskelet oluşturmuştur. Marcelinho'yu gönderdik, orta saha ve savunmayı alternatifli yaptık. Teknik direktör bazı dengeleri iyi ayarlamalı. Ben de çok iyi ayarladığımı biliyorum. Bu anlamda Trabzonspor, kesinlikle çıkış yapacak ve iyi futbol oynayacaktır. İlk maçlarda çok baskı vardı. Alacağımız galibiyetlerle özgüven gelecek ve Trabzonspor nasıl takım olacağını herkes görecek.''

Doğan, bir gazetecinin Trabzonspor'un 20 puanının bulunduğunu hatırlatması üzerine, ''Hiç korkma. Rahat olun. Trabzonspor'un büyüklüğünü herkesin bilmesi lazım'' dedi. Doğan, Ankaragücü'lü Cephun'un transferi için gecenin geç saatlerine kadar görüşmeler yapıldığını, olumlu bir sonucun alınacağını söyledi.

31.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Bu şiddeti durdurun

  Beşiktaş ile Vestel Manisa bu defa kupada oynuyor

  Trabzon evinde Antep'i ağırlıyor

  Doğan: Kupayı Trabzon kazanacak

  Mehmet'ten 18 sayı

  Fener'in umut maçı

  Başarılı sporcuya tenis bursu geliyor

  Bir puan yetersiz

  Elazığ'a yakışmadı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004