Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

BEŞİKTAŞ'IN ZİRVE İNADI

Süper Lig'de Denizlispor'u 2-0 yenen Beşiktaş, zirve yarışındaki iddiasını ortaya koydu. Sezonun ikinci yarısına iyi bir giriş yapan siyah-beyazlılar, puanını 36'ya çıkararak, 34 puanla haftaya ikinci sırada giren Galatasaray'ı maç fazlasıyla geride bırakırken, Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'a yenilmesiyle de liderle arasındaki puan farkını 5'e indirdi.

Beşiktaş, Denizlispor'dan aldığı 3 puanla, Dolmabahçe'deki galibiyet serisini sürdürdü. Siyah-beyazlılar, geçen sezon puan kayıplarıyla zirveden uzaklaştığı BJK İnönü Stadı'nda bu sezon yaptığı 4'ü Turkcell Süper Lig, 3'ü Fortis Türkiye Kupası, 1'i de UEFA Kupası 2. tur grup maçı olmak üzere son 8 resmi karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmayı bildi.

Süper Lig'de 13. haftadaki Sivasspor yenilgisinin ardından kendi evinde yaptığı maçlarda Bursaspor'u 3-1, Kayserispor'u 2-1, Vestel Manisaspor'u 3-1, bu gece de Denizlispor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş, Fortis Türkiye Kupası'nda ise Çaykur Rizespor'u 3-1, Ankaragücü'nü 2-1, Vestel Manisaspor'u da 4-0 yendi. Beşiktaş ayrıca, bu süre içinde UEFA Kupası'nda 2. tur grubunda Belçika temsilcisi Club Brugge'ü 4. hafta maçında 2-1 mağlup etti. Beşiktaş'ın, sezonun ikinci yarısındaki çıkışında büyük pay sahibi olan Brezilyalı oyuncular, Denizlispor maçında da baş rolü oynadı. Siyah-beyazlıların gollerine Ricardinho ve Bobo imza koydu. Bobo ligdeki gol sayısını 8'e çıkarırken, Ricardinho da 3'e yükseltti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Denizlispor karşısında sergiledikleri oyundan memnun kaldığını söyledi. Fenerbahçe'nin yenilmesine de değinen Fransız teknik adam, ''Fenerbahçe'nin şu an 5 puan gerisindeyiz. Lig ilginç bir duruma geldi. Ancak her şey sadece bize bağlı değil. Eğer Fenerbahçe tüm maçlarını kazanırsa ligi önde bitirebilir'' diye konuştu.

12.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  BEŞİKTAŞ'IN ZİRVE İNADI

  FENER'DE YÜZLER ASIK

  AZ Alkmaar Willem'i 2-0 yenerek 2. sıraya çıktı

  Beşiktaş'tan 8 milyon Avro istiyor

  Hamit 100. maçında 10 dakika oynadı

  Beckham Real'e golle döndü

  Mehmet, Utah'ı zafere taşıdı

  Hidayet'ten 2 sayı

  Kurtar: Denizli çıkışa geçecek

  Erzik'e "Altın Hizmet" ödülü


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004