Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

FENER'DE YÜZLER ASIK

Süper Lig'de Çaykur Rizespor'a yenilerek haftayı puansız kapayan Fenerbahçe'de, gözler UEFA Kupası'na çevrildi.

Sarı-lacivertliler, Hollanda'nın AZ Alkmaar takımıyla 14 Şubat Çarşamba günü İstanbul'da oynayacağı UEFA Kupası 3. tur ilk maçının hazırlıklarına izin yapmadan başladı. Teknik direktör Zico yönetiminde Samandıra Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcuların yenilgi nedeniyle üzgün oldukları gözlendi. Çaykur Rizespor maçında 90 dakika forma giyen oyuncuların koşunun ardından bıraktığı antrenmanda, diğer futbolcular ise şut çalışması yaptı. Sakatlıkları süren Selçuk, Önder, Lugano ve Kerim, takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalışırken, Rüştü ise çalışmaya katılmadı. Alex, Appiah, Aurelio ve Volkan ise tesislerde çalıştı.

GOLCÜM DEİVİD

Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico ise Rize'ye 3 puan için geldiklerini, ancak maç içinde her şeyin istedikleri gibi yürümediğini söyledi. Ligin başında da kötü sonuçlar aldıklarını, ancak daha sonra geriden gelip 7 puanlık fark yarattıklarını ifade eden Zico, ''Bu puanı, böyle sahada istediğimiz futbolu yansıtamadığımız zamanlar için aldık. Her ne kadar üzgün olsak bile artık bunu unuttuk. Aldığımız bu sonuç şampiyonluk yolunda bizim için bir yara değil'' dedi. Zico, AZ Alkmaar maçında yine forvet hattında David'e şans vereceğini, oyun sisteminde de bir değişikliğe gitmeyeceğini söyledi.

12 HAFTA SONRA YENİLDİ

Çaykur Rizespor'a 2-1 yenilen Fenerbahçe, ligde 12 hafta sonra mağlup oldu. En son 8. haftada Bursaspor'a deplasmanda 1-0 yenilen sarı-lacivertliler, ligde 12 hafta sonra sahadan puansız ayrıldı. Daha önce Sakaryaspor'a 2-1 ve Bursaspor'a 1-0 yenilen Fenerbahçe, 3 yenilgisini de deplasmanda aldı.

12.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  BEŞİKTAŞ'IN ZİRVE İNADI

  FENER'DE YÜZLER ASIK

  AZ Alkmaar Willem'i 2-0 yenerek 2. sıraya çıktı

  Beşiktaş'tan 8 milyon Avro istiyor

  Hamit 100. maçında 10 dakika oynadı

  Beckham Real'e golle döndü

  Mehmet, Utah'ı zafere taşıdı

  Hidayet'ten 2 sayı

  Kurtar: Denizli çıkışa geçecek

  Erzik'e "Altın Hizmet" ödülü


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004