Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Mortgage 2008’e sarkacak

İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Sabri Ateş, “Mortgage hemen yürürlüğe girmeyecek, çünkü bir çok eksiği var. Bu nedenle kanun çıksa bile uygulaması 2008’e sarkacak” dedi. Ateş, Mortgage’nin TBMM gündemine gelmesiyle ilk etapta konut fiyatlarında yüzde 20-35 arasında sun'î bir artışın gözleneceğini belirtti.


Telekom’un yeni ücret tarifesine iptal dâvâsı

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, Türk Telekom’un 1 Mart 2007 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni ücret tarifesinin iptali için İdar

Sanayinin problemi, rekabet gücü kaybı

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu’nca (TİSK) CHP ve MHP’ye verilen ekonomik konulara ilişkin raporda, ‘’Türk sanayisinin temel sorununun, rek


  THY, 2006’da 17 milyon yolcu taşıdı

Türk Hava Yolları’nın yolcu sayısı 2006 yılında yüzde 19.4 artışla 17 milyona yükseldi. Türk Hava Yolları’nın (THY), Ocak-Aralık 2006 döneminde yolcu sayısını 2005 yılının Ocak-Aralık dönemine göre yüzde 19.4 artırarak 14 milyon yolcudan 17 milyon yolcuya yükseltti.


  Sevgiliye 502 milyon YTL harcandı

Bankalararası Kart Merkezi (BKM), Sevgililer Gününde 501,8 milyon YTL harcama yapıldığını bildirdi.


  Kredi kartı ücretleri iade edilmeli

Tüketiciler Derneği (TÜDER) Genel Başkanı Engin Başaran, bankaların tüketicilerden aldıkları kredi kartı bedellerinin, önce bankalar, sonra da Türkiye Bankalar Birliği (TBB) ile Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yeniden ele alınması gerektiğini bildirdi.


  Petrol fiyatları geriledi

Uluslar arası piyasada, ham petrol fiyatları geriledi. Dünyanın en büyük petrol tüketicisi konumunda olan ABD’nin kuzeydoğusunda havanın gelecek hafta ılıman geçme beklentisi uluslar arası piyasada petrol fiyatlarının gerilemesine sebeb oldu.


  Sigaraya ÖTV zammı

Sigaradan alınan maktu özel tüketim vergisi yüzde 16,67 oranında artırıldı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004