Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

EMRE'YE YENİ KOMPLO

İngiltere premier ligi takımlarından Newcastle'da oynayan Türk futbolcu Emre Belezoğlu'na yönelik ortaya atılan ''ırkçılık'' iddiaları her geçen gün yenileriyle beslenmeye devam ediliyor. Önceki gün Daily Mirror gazetesinin Emre'nin aslında Bolton takımı oyuncusu El Hacı Diouf'a da hakarette bulunduğunu ortaya atması ve İngiltere Futbol Federasyonu (FA)'nun dün bu konuda da bilgi istediğini açıklamasının ardından, dün de bir başka bulvar gazetesi olan Daily Mail, Emre hakkındaki iddiaları yazmayı sürdürdü.


F.Bahçe, Sakarya önünde 3 puan arıyor

Süper Lig'de bugün sahasında Sakaryaspor'u konuk edecek Fenerbahçe'de hedef 3 puan.

Tigana: Kovalayacağız

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, geçen yıla göre liderle aralarındaki puan farkının daha az olduğunu belirterek, lideri kovalamaya devam edecekl


  Trabzonspor'un Denizli sınavı

Trabzonspor ile Denizlispor bugün yapacakları karşılaşmayla birlikte ligde 32. kez karşı karşıya gelecekler. Denizli Atatürk Stadında saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı Yunus Yıldırım yönetecek. Bugüne kadar 2 takım arasında yapılan 31 maçta bordo-mavililerin galibiyetlerde 20-4 üstünlüğü bulunuyor.


  İbrahim: Bu ligde herşey olabilir

Beşiktaş'ın başarılı kaptanı İbrahim Üzülmez, sezon başında uyum sorunu yaşamalarına karşın bu sıkıntının ortadan kalktığını söyledi.


  Serhat Akın'dan sonra Ahmed Hassan da Anderlecht'i bırakıyor

Anderlecht ile ipleri koparan Serhat Akın'dan sonra Ahmed Hassan da takımdan ayrılma noktasına geldi. Yedek kulübesinde oturmaktan rahatsız olan Mısırlı futbolcu sezon sonu yüzde 95 takımdan ayrılacağını açıkladı.


  Norveç maçına İtalyan hakem

A Milli Futbol Takımı'nın, 2008 Avrupa Şampiyonası eleme grubunda Norveç ile 28 Mart'ta yapacağı maçın hakemleri belli oldu.


  Tekerlekli Sandalyede derbi maçı bugün

Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki ezeli rekabetin heyecanı bugün farklı bir derbide yaşanacak.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004