Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Günün adamı Murat

Beşiktaş'ın, Antalyaspor'u 1-0 mağlup ettiği maçta yaptığı kurtarışlarla maçın kahramanı olan kaleci Murat Şahin bir anda siyah-beyazlı camianın en sevilen oyuncusu oldu. Tecrübeli kaleci, "Tek bacakla daha iyiymişim ameliyat olmayayım daha iyi'' diye de espri yaptı.

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, sakat haliyle çok başarılı bir maç çıkaran kaleci Murat'ı tebrik etti. Şampiyonluk yarışında son iki maça kadar devam edeceklerini ifade eden başkan Demirören, Murat için de ''Türk futbolcusuna örnek olan Murat'ı tebrik ediyorum. Beşiktaş aşkıyla oynadı, sakat sakat oynadı, herkes onu örnek alsın'' dedi. Takımın oyunu hakkındaki bir soruyu da Yıldırım Demirören, ''Baktığınız zaman, kazandık'' dedi.

MURAT: ALLAH YARDIM ETTİ

Beşiktaş'ın, Antalyaspor'u 1-0 mağlup ettiği maçta yaptığı kurtarışlarla maçın kahramanı olan kaleci Murat Şahin, sakatlığı nedeniyle oynamak için henüz erken olduğunu ifade ederek, ''Kendime ve yapabileceğime inandığım için oynadım. Allah da yardım etti, yüzümüzün akıyla çıktık'' dedi. Murat, Çaykur Rize maçı öncesinde antrenmanda dizinin döndüğünü ve ön çapraz bağlarda kopuk oluştuğunu belirterek, ''Hemen ameliyat kararı almadık. 1 hafta ödemin geçmesi için süre gerekiyordu. Sezon sonuna kadar ameliyat olmamayı kararlaştırdık. Böyle bir şey olursa diye bu kararı almıştık. Runje'nin cezası, sonra PAF kalecisinin Korcan'ın sakatlığını duyunca 'oynayacağım' demiştim. Aslında benim için çok erken'' diye konuştu. ''Maç benim için iyi oldu'' diyen Murat Şahin, en çok kimin vurduğunu hatırlamadığı ve sağına giden topu kontrol etmekte zorlandığını söyledi. Murat, geçen 14 günde kendisine moral veren herkese teşekkür ederken, ''Tek bacakla daha iyiymişim ameliyat olmayayım daha iyi'' diye de espri yaptı.

GOLÜ MURAT'A HEDİYE ETTİ

Maçın tek sayısını kaydeden Delgado, sakat oynamasına rağmen başarılı kurtarışlar yapan Murat'a hediye etti. ''Golü ona hediye ediyorum, 3 puanı kazanmamızın sebebi Murat'tır'' diyen Arjantinli oyuncu, ''Zaten çok iyi kaleci ama tek bacakla oynadı, bunu hak etti. Kalbiyle oynadı. Gerçekten inanılmazdı. Bence genç oyuncuların ondan ders alması lazım'' dedi.

GÖKHAN: STRES ALTINDAYDIK

Gökhan Zan ise ilk yarı derli toplu oynadıklarını ikinci yarı ise kaleci Murat Şahin'in sakatlığı nedeniyle tedirginlik yaşadıklarını kaydederek, şunları söyledi: ''1-0 dan sonra uzun toplarla ve 3-5 forvetle üstümüze doğru geldiler. İleri çıksaydık, Murat ağabeyle tehlikeler yaşayabilirdik. İnönü'de son iki maç stres altındayız. Ama önemli olan 3 puan almak. Murat ağabey, koşamayacak halde ve büyük fedakarlık yaptı. Hem kendisini hem de sağlık ekibini kutluyorum, teşekkür ederiz.''

İbrahim Toraman: Baskı altında oynuyoruz

Beşiktaş Futbol Takımı Kaptanı İbrahim Toraman kötü futbollarını takım üzerindeki psikolojik baskıya bağladı. Genç oyuncuların ağırlıkta olduğu bir kadroya sahip olduklarını belirtenToraman, ''Takım üzerinde psikolojik baskı var. Ancak şampiyonluk yolunda ilerlerken, böyle kötü oynadığımız maçları da kazanmamız önemli'' dedi. Kaleci Murat'ı da tebrik eden İbrahim Toraman, oyundan alınışı sırasında taraftarların tepki gösterdiği genç Burak'a da sahip çıktı.

23.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Günün adamı Murat

  Zico sezon sonu bırakıyor

  Vural, teşvik primi iddiasına ateş püskürdü

  Napoli taraftarları Messi için para topluyor

  Her maç korku filmi

  Yattara şov yaptı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004