Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Her maç korku filmi

Şampiyonluğa oynayan bir takımın kendi sahasındaki lig mücadelesinde kalecisi kahraman oluyorsa oynanan futbolun kalitesini siz düşünün artık. Antalya maçının en güzel iki görüntüsü muhteşem Beşiktaş taraftarı ve Delgado’nun enfes golüydü. Disiplin Kurulu, Hırvat kaleci Runje'ye ceza vererek belki de Beşiktaş’ı mükafatlandırmış oldu. Zira karambol ve yan top zaafı bulunan Runje kalede olsa Murat Şahin’in kurtardığı golleri kurtaramayabilirdi. Sakat olmasına rağmen fedakarlık yapan Murat’ı kutlarken, Runje’nin formsuz olduğu zamanlarda bile bu kaleciye güvenmeyen Tigana’yı da eleştirmek gerekir.

Tıpkı Rize ve Sakarya maçlarında olduğu gibi, ilk yarıda iyi oyunla gelen gol, ikinci yarıda skorun üstüne yatılan futbol. Burak’ın ıslıklanması ve takımın yorgun orta sahasının ileriye çıkamayışını seyreden Tigana, bu oyun anlayışını ne kadar sürdürecek bilemiyorum. Ancak trübündekiler korku filmi izlemekten yoruldu.

Trübün demişken kadirşinas Beşiktaş taraftarını sosyal yönlü iki pankartından dolayı kutlamak istiyorum.1-“Tüm Dünya Çocuklarının 23 Nisan’ı kutlu olsun” 2- “Özlemi duyulan, muhtaç olunan Hz.Muhammed (s.a.v) 1481 yaşında” Her şeye rağmen alınan 3 puan son derece değerlidir. Sivas ve Bursa deplasmanlarından alınacak sonuçlara göre Kartalın ligdeki durumu netleşecek.

Nidai PAKSOY

23.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Günün adamı Murat

  Zico sezon sonu bırakıyor

  Vural, teşvik primi iddiasına ateş püskürdü

  Napoli taraftarları Messi için para topluyor

  Her maç korku filmi

  Yattara şov yaptı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004