Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Yattara şov yaptı

Trabzonspor, Sakaryaspor mücadelesini farklı kazanarak zorlu kupa maçı öncesi moral buldu. Konumları itibariyle ligde düşüneceği çok fazla birşey kalmayan iki takımda açık futbolu tercih edince ortaya bol gollü ve zevkli bir mücadele çıktı. Maçtan önce kadrolar bize ulaştığında görünen şuydu,Trabzonsporu atağa kaldırabilecek tek bir isim vardı sahada o da İbrahima Yattara. Fakat şu da bir gerçek ki, Yattara gerçek kimiğiyle sahada olursa rakibi tek başına çökertebilecek bir oyuncu. Bu maçta da bu oldu.

Kıvrak çalımları göze hoş gelen ve seyredenleri keyiflendiren futboluyla sahada tam bir Yattara resitali vardı. Bazı futbolcular özeldir ve onlarla özellikle ilgilenmek gerekir, çünkü bu futbolcular maçın herhangi bir anında skoru değiştirebilir. Bu nedenle Yattara'nın sürekli oynatılması ve en iyi verimi almak içinde onunla ilgilenilmesi gerektiği üzerinde ısrarla duruyorum.

Bu maçın ardından şimdi bütün gözler kupa maçına çevrildi .Her ne kadar son 3 lig maçında 11 gol atan bir Trabzonspor gerçeği varsa da şu da bir gereçek, karşıda savunma güvenliğine son derece önem veren Bülent Korkmaz'ın talebeleri olacak. Tabi ki, Trabzonspor'un turu geçmesi için savunma güvenliği de alması gerekir. Stefanov'un iyileşmesi, Erdinç'in de cezasının bitmesi savunmayı biraz olsun rahatlatacaktır.

Ömer Faruk KAYA

23.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Günün adamı Murat

  Zico sezon sonu bırakıyor

  Vural, teşvik primi iddiasına ateş püskürdü

  Napoli taraftarları Messi için para topluyor

  Her maç korku filmi

  Yattara şov yaptı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004