Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

GAP’ yüzde 59’u tamam

Cumhuriyet tarihinin en önemli projelerinden Güneydoğu Anadolu Projesinde (GAP) fiziki gerçekleşmenin yüzde 59’a ulaştığı bildirildi. Bu arada Türkiye’de geçen yıl üretilen 44 milyar kilowatsaatlik (kwh) hidroelektrik enerjinin yüzde 48,5’i (21 milyar KWH), GAP bölgesindeki barajlardan karşılandı.


İşsizlikte mevsiklik düşüş

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Türkiye genelinde işsiz sayısının 2007 Şubat döneminde, önceki yılın aynı dönemine göre 36 bin kişi azalarak 2 mily

Ege’de tersane yatırımı atağı başladı

Gemi ve yat yapım sanayinde Marmara ve Karadeniz kıyılarındaki gelişimi yakalayamayan Ege Bölgesi’nde, bu alandaki girişimlerin hız kazandığı belirtil


  ETSO Başkanı: Her şeye rağmen siyasî istikrar şart

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk, seçim yılı olan 2007’de ekonomide önemli bir değişim beklemediğini belirterek, ‘’Ama her şeye rağmen siyasi istikrar şart’’ dedi.


  ÇAYKUR, 600 bin ton yaş çay alacak

ÇAYKUR Genel Müdürü Ekrem Yüce, bu yıl hedeflerinin 600 bin ton yaş çay almak olduğunu, ancak, işleyebilecekleri kadar yaş çay almak için çalışacaklarını söyledi.


  Katılım Bankaları Genel Kurulu topland

Türkiye Katılım Bankaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Kabaca, aktif toplamlarının 2007 yılı sonunda 19 milyar YTL düzeyinde olmasının beklendiğini belirterek, ‘’Bu artış, ülkemiz açısından daha fazla üretim, daha fazla istihdam demektir’’ dedi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004