Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Kupayı Tuncay aldı

Bir internet sitesinde yapılan ankette, sporseverlere, ''Fenerbahçe'nin şampiyonluğunda en büyük pay hangi futbolcuya ait'' sorusu yöneltildi. Taraftarlar, % 62 oranında Tuncay'a oy verirken, Alex % 18, kaleci Serdar %8, Aurelio % 6, Tümer % 4, Lugano da % 2 oy aldı..

Fenerbahçeli taraftarlar, bu sezon kazanılan şampiyonlukta en büyük pay sağlayan futbolcunun Tuncay Şanlı olduğuna inanıyor. ''Ligtv.com.tr'' isimli internet sitesinde yapılan ankette, sporseverlere, ''Fenerbahçe'nin şampiyonluğunda en büyük pay hangi futbolcuya ait'' sorusu yöneltildi. Taraftarlar, yüzde 62 oranında Tuncay'a oy verirken, Alex yüzde 18, kaleci Serdar yüzde 8, Aurelio yüzde 6, Tümer yüzde 4, Lugano da yüzde 2 oy aldı.

BAŞKAN YILDIRIM'DAN YALANLAMA

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü, kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın, Turkcell Süper Lig'deki sıralamaya ilişkin herhangi bir yorumu ya da temennisinin bulunmadığını açıkladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, başkan Yıldırım'ın dünkü bir gazetede, ''İnşallah Galatasaray ikinci olur' dediğini iddia eden bir haber yer aldığına dikkat çekilerek, ''Bu haber kesinlikle doğru değildir. Başkanımızın ligdeki sıralamaya ilişkin herhangi bir yorumu ya da temennisi olmamıştır'' denildi.

16.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kupayı Tuncay aldı

  F.Bahçe Roberto Carlos'a gidiyor

  Tümer: Zamanı geldiğinde askere gideceğim

  Terim: Türkiye'de artık takım çalıştırmam

  Tigana 3-0'la geldi, 3-0'la gitti

  El Saka sezon sonunda futbolu bırakıyor

  100. yılda kupa


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004