Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Karan ile Alex'in krallık yarışı

Turkcell Süper Lig’de Galatasaray ile Fenerbahçe futbol takımları arasında 19 Mayıs Cumartesi günü yapılacak sezonun son derbi maçı, aynı zamanda ligin en golcü oyuncularının buluşmasına sahne olacak.

Ligde son 2 haftaya girilirken 19 golle ‘’Gol Krallığı’’ yarışmasında zirvede yer alan Fenerbahçeli Alex de Souza ile 18 golle ne yakın takipçisi Galatasaraylı Ümit Karan, ilk kez ‘’Gol Kralı’’ unvanını alabilmek için derbide gol arayacak. Birinci Futbol Ligi’nin 48 yıllık geçmişinde Galatasaray 13, Fenerbahçe ise 12 kez, en çok gol atan futbolcuları kadrosunda bulundururken, sarı-lacivertliler 12, sarı-kırmızılılar ise 4 sezondur ‘’Gol Kralı’’ çıkaramıyor. Lig tarihinin en çok gol atan toplam 32 futbolcusu, 15 ayrı takımdan çıkarken, Galatasaray, şimdiye dek 13 kezle en çok ‘’Gol Kralı’’ çıkaran takım unvanını elinde bulunduruyor.

Şimdiye dek 12 kez ‘’Gol Kralı’’ çıkaran Fenerbahçe, bu sezon Alex’in bu unvanı alması durumunda, rakibini yakalayacak. Ümit Karan’ın zirvede yer alması durumunda ise iki takım arasındaki fark 2’ye yükselecek. ALEX, TARİHE GEÇEBİLİR Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Alex de Souza, ‘’Gol Kralı’’ olması durumunda, sarı-lacivertli futbol takımında bu başarıya ulaşan ilk yabancı futbolcu olarak Fenerbahçe’nin tarihine geçecek. Bu sezonun ilk yarısında Beşiktaş’a attığı golle ‘’100’ler Kulübü’’ne giren Galatasaraylı Ümit Karan ise Alex’i geride bırakması durumunda, ilk kez ‘’Gol Kralı’’ unvanını alacak.

17.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Şimdi sıra transferde

  Karan ile Alex'in krallık yarışı

  Trabzonspor sakata geldi

  Okur’lu Utah finalde

  F. Bahçeli bayan basketçiler şampiyonluğu kutladı

  Derbi maçın biletleri kısa sürede tükendi

  F. Bahçe, 100. yılında G. Saray’a şans tanımadı

  Karşıyaka Rıdvan’la görüştü

  Hoşgörülü olalım


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004