Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Okur’lu Utah finalde

NBA Batı Konferansı yarı finalinde Golden State Warriors’ı 100-87 yenen Utah Jazz, seriyi 4-1 önde bitirdi ve konferans finaline yükseldi. Yarı final serisinde finali hak eden ilk takım olan Jazz, sahası EnergySolutions Arena’da, 19 bin 911 seyircinin önünde rakibini 13 sayı farkla mağlup etti.

Karşılaşmada ilk 5’te forma giyen Mehmet Okur, 14 sayı, 2’si hücum 8’i savunma olmak üzere 10 ribaunt, 2 asist ve 1 blokla double-double yaparak galibiyete büyük katkı sağladı. Okur, 2 sayılık atışlarda 5’te 3, 3 sayılık atışlarda 5’te 1 ve serbest atışlarda 6’da 5 isabet buldu.

NBA’de en değerli oyuncu Nowitzki

ABD Profesyonel Basketbol Ligi’nde (NBA) en değerli oyuncu ödülünü (MVP), Dallas Mavericks takımında forma giyen Alman forvet Dirk Nowitzki aldı. 129 spor yazarı ile televizyoncuların oylarıyla belirlenen ödülde, bin 138 oy toplayan Alman yıldız, bu ödüle layık görülen ilk Avrupalı isim olarak tarihe geçti.

Ligde 2006-2007 sezonunun en değerli oyuncusu seçilen Nowitzki’yi, bin 53 oyla eski takım arkadaşı Steve Nash takip etti. Kanadalı oyun kurucu Nash, bu ödülü daha önce 2 kez kazanmış ve ligde MVP seçilen uluslar arası oyuncular arasına girmişti.

Oylamada Los Angeles Lakers’ın yıldız ismi Kobe Bryant 521 puan, San Antonio Spurs’te forma giyen Tim Duncan 286 puan ve Cleveland Cavaliers’lı Lebron James ise 183 puan alarak listenin ilk beş sırasında yer aldı.

17.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Şimdi sıra transferde

  Karan ile Alex'in krallık yarışı

  Trabzonspor sakata geldi

  Okur’lu Utah finalde

  F. Bahçeli bayan basketçiler şampiyonluğu kutladı

  Derbi maçın biletleri kısa sürede tükendi

  F. Bahçe, 100. yılında G. Saray’a şans tanımadı

  Karşıyaka Rıdvan’la görüştü

  Hoşgörülü olalım


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004