Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Hedge fon şirketi, Türkiye’de

Dünya genelinde 10 milyar dolarlık hedge fon (garantili fonlar) yöneten Drake International şirketi, İstanbul’a ofis açmaya karar verdi.

Drake International şirketi’nin yeni açacağı Türkiye ofisinin Avrasya, Orta Doğu ve Afrika genelindeki sanayi sektörüyle ilgileneceği ayrıca bölgedeki makro ekonomik ve siyasi durumu takip edeceği kaydedildi. Şirket ayrıca İstanbul’daki ofisin Drake’ye yerel ve bölgesel istihbarat sağlayacağını da duyurdu. İstanbul’da açılan ofisin Genel Müdürlüğü’ne daha önce Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler’in araştırma bölümünün başında bulunan Mehmet Gerz’in getirildiği kaydedildi.

Drake International şirketi yöneticisi Alex de Calice, “yeni ofislerimiz küresel sanayi ve pazar sektörleri için birer araştırma merkezi olacak. gelişen pazarlarda kapsama alanımızı genişletmeye devam edeceğiz” dedi. Merkezi New York’ta bulunan şirketin, 100’ü aşkın çalışanı olduğu ve 10 milyar dolarlık hedge fonu yönettiği kaydedildi. Brezilya’da da buro açan şirketin ileride de Mumbai ve Moskova’da da birer ofis açmayı planladığı bildirildi.

/ ANKARA

01.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Vergide e-haciz dönemi

  GAP seferberliği başlatılsın

  Faizlerin düşmesini bekliyoruz

  Hedge fon şirketi, Türkiye’de

  Dış borç stoku 112,7 milyar dolar

  Hızlı trene 100 milyon dolar kredi

  Şehir içi ‘alo’da tekel kalkıyor

  Yabancı yatırımcı Türkiye’de ısrarlı

  Suriye sınırında petrol bereketi


 Son Dakika Haberleri