Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

‘SAĞLAM’ DESTEK İSTEDİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, bugün Moldova’nın Sheriff Tiraspol takımı ile oynayacakları Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında avantajlı bir skor elde etmek istediklerini söyledi. Ertuğrul Sağlam, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde takım kaptanı İbrahim Üzülmez ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, tek gündemlerinin Sheriff maçı olduğunu, diğer konulara girip bu karşılaşmanın havasından uzaklaşmak istemediklerini söyledi.


"Geçen sezon limitli oynadım"

Fenerbahçe'nin yeni kaptanı Alex de Souza, geçen sezon ligin ilk yarısındaki Beşiktaş maçından itibaren sakatlığı sebebiyle performansında belli bir l

Necati neden gönderildi?

Necati Ateş’in kadrodan çıkarılmasıyla ilgili olarak, bu oyuncuya yeterli fırsatı verdiğini dile getiren G. Saray’ın teknik patronu, “Takımdan ayrılış


  Yattara ve Çağdaş’a para cezası

Trabzonspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmana, sakatlıkları bulunan Musa, Risp, Celaleddin, Ersen Martin ve Ceyhun katılmadı.


  30 golle kral olurum

Kayserispor’un başarılı golcü oyuncusu Gökhan Ünal, bu sezon gol kralı olacağını iddia etti. Bir sezon önce 25 kez fileleri havalandırarak gol kralı olan genç oyuncu, geçtiğimiz sezon sakatlıklar yüzünden 16 golle kaldığını fakat bu sezon 30 gole ulaşmayı hedeflediğini belirtti.


  Ribery: İnancım bana güç veriyor

Alman Birinci Ligi takımlarından Bayern Münih’in yeni transferi olan eski Galatasaraylı Franz Ribery, henüz ligler başlamadan oynadığı 5 maçta attığı 8 gol ile göz doldurdu.


  Antonio Reyes Atletico Madrid’te

Atletico Madrid geçen sezonu Real Madrid’te kiralık geçiren Arsenalli yıldız oyuncu José Antonio Reyes için İngiliz kulübüyle 12 milyon Euro karşılığında anlaştı. Başarılı oyuncu yeni takımıyla 4 yıllık kontrat imzalayacak.


  Kevin Garnett'a karşılık 4 oyuncu

NBA takımlarından Minnesota Timberwolves ile Boston Celtics, ünlü yıldız Kevin Garnett’in takası konusunda anlaşmaya vardı.


  Göksel Akıncı Kasımpaşa'da

Turkcell Süper Lig’in yeni takımlarından Kasımpaşa, geçen sezon Gaziantepspor’da görev yapan Göksel Akıncı’yı renklerine kattı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri