Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Necati neden gönderildi?

Necati Ateş’in kadrodan çıkarılmasıyla ilgili olarak, bu oyuncuya yeterli fırsatı verdiğini dile getiren G. Saray’ın teknik patronu, “Takımdan ayrılışında bana baskı yapan tek kişi Necati’nin kendisiydi” diye konuştu.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan antrenman esnasında basın mensuplarına açıklama yapan Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, İstanbulspor maçında hissedilen golcü eksikliği ve Necati Ateş’in gönderilme sebebiyle ilgili sorular üzerine, ‘’Son senede Necati’nin kaç gol attığını ben de son maçın ardından düşündüm ve değerlendirdim. Takımdan ayrılması konusunda beni baskı altına alan hiçbir neden yok’’ dedi.

‘’Takımdan ayrılışında bana baskı yapan tek kişi Necati’nin kendisiydi’’ diyen Alman çalıştırıcı, ‘’İlle de bir baskıdan bahsedeceksek, o da Necati’nin kendi olayıdır. Beni gitmesi konusunda baskı altına alan tek kişiydi. Ne yapacağımızı kendisi biliyordu. 1 ay beraber çalıştık. Antrenmanlar dışında hazırlık maçlarında da yeteri kadar süre aldı. 90 dakika oynadığı maçlar oldu. O performansı bir hocanın mutlaka değerlendirmesi gerekiyordu ve ben de değerlendirdim. Bundan sonra takımdan ayrılan oyuncular olursa da onların ayrılmaları hiçbir zaman yönetimin benden isteği olarak değil, benim vereceğim sportif kararlar sonrası olur’’ ifadelerini kullandı.

01.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ‘SAĞLAM’ DESTEK İSTEDİ

  "Geçen sezon limitli oynadım"

  Necati neden gönderildi?

  Emre'nin de bileti kesildi

  Yattara ve Çağdaş’a para cezası

  30 golle kral olurum

  Ribery: İnancım bana güç veriyor

  Antonio Reyes Atletico Madrid’te

  Kevin Garnett'a karşılık 4 oyuncu

  Göksel Akıncı Kasımpaşa'da


 Son Dakika Haberleri