Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Yattara ve Çağdaş’a para cezası

Trabzonspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmana, sakatlıkları bulunan Musa, Risp, Celaleddin, Ersen Martin ve Ceyhun katılmadı.

Bordo-mavili futbolcular aşırı sıcakta kondisyona yönelik bir antrenman gerçekleştirdi. Antrenmanın son bölümünde de oyuncular yarı sahada çift kale maç yaptılar.

Çift kale maçta Doğan futbolcularından, rakip takım oyuncularına yakın olmalarını ve topa hemen basmalarını istedi. Doğan, Tolga’nın attığı bir pas sonrası da ‘’Herkes Maradona gibi pas atmak istiyor. Haddinizi bilin ona göre oynayın’’ dedi.

Antrenman boyunca sıcak hava sebebiyle oldukça zorlanan futbolcular, zaman zaman su içerek serinlemeye çalıştılar. Bu arada yönetim kurulu FC Otelul Galati ile yapılan ilk maçta direkt kırmızı kart gören Yattara’ya 25 bin YTL, çift sarı karttan kırmızı kart gören Çağdaş’a ise 8 bin YTL para cezası verdi. Yattara’ya yönetim kurulunun, kamplara geç gelmesinden dolayı teknik direktör Ziya Doğan’ın raporu doğrultusunda ayrı bir ceza daha vereceği kaydedildi.

01.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ‘SAĞLAM’ DESTEK İSTEDİ

  "Geçen sezon limitli oynadım"

  Necati neden gönderildi?

  Emre'nin de bileti kesildi

  Yattara ve Çağdaş’a para cezası

  30 golle kral olurum

  Ribery: İnancım bana güç veriyor

  Antonio Reyes Atletico Madrid’te

  Kevin Garnett'a karşılık 4 oyuncu

  Göksel Akıncı Kasımpaşa'da


 Son Dakika Haberleri