Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

"Geçen sezon limitli oynadım"

Fenerbahçe'nin yeni kaptanı Alex de Souza, geçen sezon ligin ilk yarısındaki Beşiktaş maçından itibaren sakatlığı sebebiyle performansında belli bir limitin üzerine çıkamadığını kaydederek, ‘’Tedaviden sonra kendimi çok iyi hissediyorum’’ dedi.

Yeni sezonda, en az geçen yıl kadar iyi olup, üzerine daha da eklemek istediğini anlatan Brezilyalı oyuncu, ‘’Kendimi çok iyi hissediyorum. Antrenmanları ağrısız sızısız geçirdiğim için ayrıca mutluyum. Geçen yıl böyle değildi. Bazı hareketlerimi kısıtlamak zorunda kalıyordum. Şimdi gayet iyi durumdayım. Korner atmakta, frikik atmakta, serbest atış kullanmakta zorluk çekiyordum. Fakat bu sene bundan farklı durumda, hiçbir ağrı hissetmiyorum. hedefim en az geçen yıl kadar iyi olup başarılı olmak’’ şeklinde konuştu.

Alex, sarı-lacivertli takımda üstlendiği yeni görevinde, takımın tecrübeli isimleri Tümer ve Carlos’un da desteğini göreceğine inandığını söyledi.

LINCOLN'E BAŞARILAR

Medyada, Galatasaray’ın Brezilyalı transferi Lincoln ile sıkça kıyaslandığının hatırlatılması üzerine, çocukluk arkadaşı olduğunu belirttiği Lincoln’ün oynadığı takımlarda kalitesini gösterdiğini söyledi. Lincoln’e Galatasaray’da başarılar dileyen Brezilyalı oyuncu, ‘’Bu konu hakkında çok fazla söyleyecek bir şeyim yok. Lincoln benim çocukluk arkadaşım. Çocukluktan beri onunla top oynarız. Aynı şekilde şu ana kadar oynadığı takımlarda gösterdiği futbol onun nasıl kaliteli olduğunu ortaya koyuyor. Şimdi de Galatasaray forması altında ter dökecek, başarılar diliyorum’’ diye konuştu.

01.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ‘SAĞLAM’ DESTEK İSTEDİ

  "Geçen sezon limitli oynadım"

  Necati neden gönderildi?

  Emre'nin de bileti kesildi

  Yattara ve Çağdaş’a para cezası

  30 golle kral olurum

  Ribery: İnancım bana güç veriyor

  Antonio Reyes Atletico Madrid’te

  Kevin Garnett'a karşılık 4 oyuncu

  Göksel Akıncı Kasımpaşa'da


 Son Dakika Haberleri