Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Ekonomik sıkıntı alyans sattırıyor

Çiftler arasında ‘’niye takmıyorsun’’ diye tartışma sebepleri arasında yer alan alyansların, artık ekonomik sebeplerden dolayı kuyumculara yapılan altın satışlarının yüzde 20 seviyesindeki bölümünü oluşturmaya başladığı bildirildi.

Adana Kuyumcular Odası 2. Başkanı Oğuz Başman, halkın alım gücünün sınırlı olması sebebiyle iç piyasada altına olan talebin düştüğünü, ekonomik sebeplerden dolayı zor durumda olan dar gelirlinin kredi kartı, çek, senet ve diğer borçlarını ödeyebilmek için ‘’kötü günde kullanırım’’ diyerek alıp sakladığı altınlarını yastık altından çıkararak satmaya başladıklarını söyledi.

Başman, satın aldıkları altınlar arasında çiftlerin artık ‘’niye takmıyorsun’’ diye tartışma sebepleri arasında yer alan ve mutlu günlerinde taktıkları alyansların sayısının artmaya başladığını gözlemlediklerini bildirdi. Geçen yıla kadar modelini değiştirmek için gelen çiftlerden, şimdi ise hurda niyetine alyans satın aldıklarını belirten Başman, ‘’Kuyumculara yapılan altın satışlarının yüzde 20 seviyesindeki bölümü alyanslar oluşturmaya başladı’’ dedi.

/ ADANA

05.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Dikkatli olmalıyız

  Enflasyon, 1970’e döndü

  Doğalgaz hattı Meriç’ten geçti

  En çok şikâyet cep’ten

  AB fonları artık geri dönmeyecek

  Kuveyt Türk, ‘kuru sabitledi’

  Baykur, ürün çeşidine çayı da ekledi

  İçim Nektar,ince kutuda

  Ekonomik sıkıntı alyans sattırıyor


 Son Dakika Haberleri