Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Deivid: Zico'yu eleştirmeyin

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Deivid de Souza, bu sezon hem Turkcell Süper Lig'de şampiyon olacaklarını hem de Avrupa Şampiyonlar Ligi'nden iyi sonuçlar alacaklarını savundu.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada ailesiyle birlikte Antalya'da tatil yapan Deivid, Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu. Brezilyalı futbolcu, sezon başladığı günden itibaren kendisinin takımdan gönderileceği yönünde haberler yapıldığını belirterek, ''Buradan gönderileceğim haberlerini basından takip ettim. Bugüne kadar ne başkanımız Aziz Yıldırım, ne de diğer yöneticiler ve hocam, benim buradan gideceğim veya gitme ihtimalimin bulunduğu yönünde bir görüş bildirmediler. Ben bir profesyonel olarak Fenerbahçe'nin oyuncusuyum. Burada bulunduğum müddetçe burası için çaba sarf edeceğim konusunda sözleşme imzaladım. Bu yüzden hiçbir zaman aklımdan buradan gideceğim geçmedi'' dedi.

Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerine de değinen Deivid, rakiplerinin zayıf olmadığını belirtti. Brezilyalı oyuncu, gazetelerde kolay bir kura çekildiği yönünde haberler olduğunu hatırlatarak, şöyle dedi: ''Artık dünyanın hiçbir yerinde kötü oynayan veya zayıf takım dediğimiz hiç takım kalmadı. Hepsi kendilerine göre çok güçlü takımlar. Ama sezon başından beri sürdürdüğümüz bir çalışma var. Aslında kimse bu yapılan çalışmanın farkında değil. Depoladığımız kuvvet ve enerjinin yorgunluğu yüzünden bugüne kadar istediğimiz oyunu sergilemekte güçlük çektik. Karşılığında Fenerbahçe ve oyuncuları ile hocamız Zico'ya mal edilen eleştiriler hiç adil değil. Artık devre sonuna kadar sonuçları Fenerbahçe'ye yakışır maçlar ortaya çıkartacağız.''

05.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ERSEN MARTİN YIKILDI

  ‘12 Dev Adam’ umut vermedi

  Deivid: Zico'yu eleştirmeyin

  Millî Takımda Volkan şoku

  Hakan: Sağlam bana güveniyor

  Gökhan: Beşiktaş'a tekrar döneceğim

  Cisse: Aileme çok bağlıyım


 Son Dakika Haberleri