Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hakan: Sağlam bana güveniyor

Beşiktaş'ın yeni transferlerinden kaleci Hakan Arıkan, genç bir teknik direktörle çalışmanın, futbolcu için büyük avantaj olduğunu belirterek, ''Herkes rahatlıkla irtibat kurabiliyor. Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam, bana güvenen insanların başında geliyor ve ben, güvenini kazandığım insanları mahcup etmemeye çalışıyorum'' dedi.

Ankaraspor'dan transfer edilen 25 yaşındaki sporcu, kulübün resmi internet sitesinde yer alan röportajında, Ertuğrul Sağlam'ın, gençlere önem veren bir teknik adam olduğunu, Beşiktaş'ın, genç bir teknik direktör ve genç bir takımla şampiyonluk mücadelesi verdiğini kaydetti.

YENİLEN GOLDE

HERKESİN PAYI VAR

Gol yenildiğinde kalecilerin ''günah keçisi'' olarak görüldüğünü, bunu da normal karşıladıklarını ifade eden Hakan, nedenini, ''Çünkü herkes, golü kalecinin yediğini düşünür. Dışarıdan bakıldığında bu normal bir düşünce, ama takım içinde durum böyle değil. Futbol bir takım oyunu ve yenilen golde herkesin payı var. Biz kaleciler için önemli olan dışarıdaki insanların ne düşündüğü değil, takım içindeki düşüncenin nasıl olduğudur'' diye açıkladı.

05.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ERSEN MARTİN YIKILDI

  ‘12 Dev Adam’ umut vermedi

  Deivid: Zico'yu eleştirmeyin

  Millî Takımda Volkan şoku

  Hakan: Sağlam bana güveniyor

  Gökhan: Beşiktaş'a tekrar döneceğim

  Cisse: Aileme çok bağlıyım


 Son Dakika Haberleri