Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

ERSEN MARTİN YIKILDI

İspanya'nın Recreativo Huelva Kulübü'nün bonservis ücretini Trabzonspor Kulübüne zamanında yatırmadığı için transferi gerçekleşmeyen golcü futbolcu Ersen Martin büyük bir şok yaşıyor. Menacer Tamer Özçam, "Trabzon istemedikçe Ersen Martin bir yere gidemez" dedi.

Trabzonspor Kulübü İdari İşler Sorumlusu Caner Çuvalcıoğlu, Ersen Martin'in transferinin, İspanya'nın Recreativo Huelva Kulübü'nün parayı zamanında yatırmadığı için gerçekleşmediğini söyledi. Çuvalcıoğlu, iki kulüp arasındaki anlaşma gereğince transfer bedelinin 31 Ağustos'ta yatırılması gerektiğini, ancak İspanyol kulübünün bu ödemeyi zamanında gerçekleştirmediğini belirtti.

İSPANYOLLAR ŞİKAYET EDEMEZ

Trabzonspor'un da bu nedenle Ersen Martin'i vermekten vazgeçtiğini bildiren Çuvalcıoğlu, ''Ersen Martin, Trabzonspor'un oyuncusudur. İspanyol kulübü, FIFA'ya şikayet ederse haklılığımız tescil edilir. Bu konuda herhangi bir endişe taşımıyoruz. Gerekli hukuki araştırmalarımızı da yaptık'' dedi.

BOLU KAMPINA KATILACAK

Trabzonsporlu futbolcu Ersen Martin'in menajeri Tamer Özçam ise iki kulübün anlaşamadığını belirterek, ''Ersen, Trabzonspor'un futbolcusu. Kulüp istemedikten sonra bir yere gitme şansı yok. Bu nedenle kampa katılacak'' diye konuştu. Bu arada, bordo-mavili futbolcunun, yaşanan gelişmelerden dolayı moralinin bozuk olduğu öğrenildi.

TOMAS JUN İDMANA ÇIKTI

Öte yandan Trabzonsporlu futbolcular, Bolu kampının ikinci gününde düz koşu, istasyon çalışması ve yarım sahada pas idmanı yaptı. Koru Otel'de kampa giren Trabzonspor, kampın ikinci gününde sabah antrenmanını teknik direktör Ziya Doğan gözetiminde gerçekleştirdi. Antrenmanda futbolcuların çok hırslı ve istekli olduğu gözlendi. Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Tomas Jun, kampa katılarak takımla birlikte antrenmana çıktı. Bu arada, Trabzonspor'un Bolu'da kampa girdiğini öğrenen taraftarlar, antrenman sahasına gelerek takımlarının antrenmanını izledi.

05.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ERSEN MARTİN YIKILDI

  ‘12 Dev Adam’ umut vermedi

  Deivid: Zico'yu eleştirmeyin

  Millî Takımda Volkan şoku

  Hakan: Sağlam bana güveniyor

  Gökhan: Beşiktaş'a tekrar döneceğim

  Cisse: Aileme çok bağlıyım


 Son Dakika Haberleri