Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Cimbom, 10 kişi çalıştı

Galatasaraylı futbolcular, Turkcell Süper Lig’in 5. haftasında Konyaspor ile oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına 3 günlük iznin ardından başladı. Çalışmaya, milli takımlara giden oyuncuların çokluğu nedeniyle sadece 10 futbolcu katıldı.

Ülkesinde bulunan ve yarın İstanbul’a gelecek Alman teknik direktör Karl Heinz Feldkamp’ın da katılmadığı idmanda, futbolcular, antrenör Ahmet Akcan yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde çalıştılar.

1,5 saat süren antrenmanda milli takımlarda bulunan futbolcular yer almazken, sarı-kırmızılıların idmanı Lincoln, Okan, Volkan, Serkan, Carrusca, Hasan Şaş, Aykut, Orkun ve Fırat’ın katılımıyla başladı. Hasta olan çocuğunu doktora götüren Ümit Karan ise antrenmana yaklaşık 20 dakika geç katıldı.

Ahmet Akcan, oyuncularına önce kültür-fizik hareketleri yaptırdıktan sonra, dar alanda top kapma çalışması üzerinde durdu. Bir hayli neşeli geçen bu çalışmada, kazanan grup diğer gruba şınav, mekik gibi sportif cezalar verdi. Özellikle Lincoln’ün oldukça istekli olması ve arkadaşlarıyla şakalaşması dikkat çekti. Bu arada, kaleci Orkun’un uzun saçlarını sıfır numara kestirdiği görüldü. İdman, yine dar alanda yapılan minyatür kale maçla sona erdi.

07.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Ersen konusu kapandı

  A Millî Takım Malta’ya 3 puan için gitti

  Çek galibiyeti devlere moral oldu

  Cimbom, 10 kişi çalıştı

  Hasan istese de göndermeyiz

  Beşiktaş, boş durmuyor

  Tahkim’in kararına saygı duyarız

  Horoz’un gözü yükseklerde


 Son Dakika Haberleri