Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Antep'in yükselen yıldızı Nigris

Süper Lig'in 6. hafta mücadelesinde, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'a 1 gol atan Gaziantepspor'un Meksikalı oyuncusu Antonio De Nigris, gol krallığı yarışında 5 golle ilk sıraya yükselirken, takımında da yükselen değer olarak göze çarpıyor.

Gaziantepspor'da ikinci sezonunu geçiren Antonio De Nigris'le, geçen sezon başında Gaziantepsporla anlaşma imzalayan İtalyan teknik adam Walter Zenga'nın tavsiyesi üzerine mukavele yapıldı.

Brezilya'nın Santos takımının futbolcusu iken Gaziantepspor'la anlaşan Meksikalı futbolcu De Nigris, 29 yaşında ve forvet mevkinde görev yapıyor. Fenerbahçe maçında Gaziantepspor'un tek golünü atan ve gol sevinci sırasında yüzüne maske takması ile gündeme gelen De Nigris, 4-3 biten Kayserispor maçında, kırmızı-siyahlı takımın 3 golünü, son olarak da 2-1 galip biten Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçında da takımı adına yine bir gol kaydetti.

Gaziantepspor'un iyi bir takım kadrosuna sahip olduğunu, yetenekli futbolculara sahip olduğunu anlatan teknik direktör Mesut Bakkal, De Nigris'in Türkiye'nin en iyi forvet oyuncusu olmaya aday olduğunu söyledi. Meksika uyruklu oyuncunun kumaşının iyi olduğunu, kaliteli ve düzgün bir futbolcu olduğunu ifade eden Bakkal, ''Sezon başında biz ona inandık o da bize inandı. Aslında takım genelinde iyiyiz. Takıma da haksızlık yapmamak gerekir, De Nigris'e diğer takım arkadaşları da katkı sağlıyor. Daha da iyi olacak'' dedi.

De Nigris'in sezon sonunda 15 gole ulaşması halinde ona ayrı bir ödeme planı yapmayı teklif ettiklerini ifade eden Bakkal, De Nigris de diğer takım arkadaşları gibi antrenmanlarda canla başla çalışıyor. Onun takımımızın başarısına çok büyük katkılar yapacağına inanıyorum. O Türkiye'nin en iyi forveti olacak bir oyuncu'' dedi.

26.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  LİNÇ KAMPANYASI BAŞLADI

  UEFA bugün İstanbul'da toplanıyor

  Solomon: Türk Milli Takımında oynarım

  G.Antep'in yükselen yıldızı Nigris

  Beşiktaş'ı kızdıran haber

  "Ayağa kalkmayan Aydınlı olsun" tezahüratına tepki

  Fark açılıyor


 Son Dakika Haberleri