Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

NBA YILDIZLARI GELİYOR

NBA takımlarından Minnesota Timberwolves, "NBA Europe Live Tour 2007" kapsamında bugün İstanbul'a gelecek. Konuk ekip Abdi İpekçi'de 6 Ekim'de Efes Pilsen ile özel maç yapacak. Efes, böylece Türkiye'de bir NBA takımıyla maç yapan ilk Türk takımı olacak.

Amerika Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Minnesota Timberwolves, EA Sports'un organizasyonu ''NBA Europe Live Tour 2007'' kapsamında bugün İstanbul'a gelecek. Türkiye'ye gelecek ilk NBA takımı olacak Minnesota Timberwolves kafilesi bugün öğle saatlerinde İstanbul'da olacak. Minnesota Timberwolves İstanbul'da 30 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında yapacağı eğitim kampının yanı sıra, 6 Ekim Cumartesi günü Efes Pilsen ile Abdi İpekçi Spor Salonu'nda özel maç oynayacak.

ÖZEL MAÇ 6 EKİM'DE

NBA ile ULEB yöneticileri arasında yapılan anlaşmaya göre, 2007 yılının ekim ayında 4 NBA takımının dahil olduğu ''NBA Europe Live Tour 2007'' turnesinin Türkiye ayağını oluşturan Efes Pilsen-Minnesota Timberwolves maçı 6 Ekim Cumartesi günü saat 21.00'de başlayacak.

İSTANBUL'U SEÇTİLER

''NBA Europe Live Tour 2007'' kapsamında 4 NBA takımı, 4 ayrı Avrupa ülkesinde 6 kenti ziyaret ederek, eğitim kampları ve maçlar yapacak. Efes Pilsen ile İstanbul'da karşılaşacak Minnesota Timberwolves'ın yanı sıra, Boston Celtics, Memphis Grizzlies ve Toronto Raptors da Avrupa turnesine çıkacak. Turnenin bu yılki ev sahibi Avrupa takımları ise Efes Pilsen'in yanı sıra, İspanyol Unicaja Malaga ve Real Madrid ile İtalyan Lottomatica Roma ekipleri olacak. Minnesota ekibinin İstanbul şehrini kendilerinin istediği bildirildi.

EFES'TEN BİR İLK

Geçen yıl ABD'de, NBA takımlarından Denver Nuggets ve Golden State Warriors takımlarıyla hazırlık maçları yapan Efes Pilsen, bir ilke daha imza atarak, Türkiye'de bir NBA takımıyla maç yapan ilk Türk takımı olacak.

30.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  NBA YILDIZLARI GELİYOR

  Demirören bastırdı, Kolot istifa etti

  Zico: Çok gol kaçırıyoruz

  İspanyol basınından Nihat'a övgü

  Japonya'da ilk cep Hamilton'un oldu

  Real Madridli oyunculara el kitabı

  OPEL, basketbola sponsor oldu

  Brezilyalı F.Bahçe

  SÜPER LİGDE BUGÜN


 Son Dakika Haberleri