Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Zico: Çok gol kaçırıyoruz

Fenerbahçe Teknik Direktör'ü Arthur Zico, Ankaragücü maçında oyuncularının ortaya koyduğu futboldan memnun olduğunu ancak kaçan gollerden dolayı memnun olmadığını söyledi.

Kezman'ın çok gol kaçırdığı, sinirli hareketler içinde olduğunun hatırlatılması üzerine Zico, ''Kezman'da motivasyon eksikliği görmüyorum ama kaçırdığı pozisyonlar sonrası üzerinde bir baskı oluşuyor. Tabii ki zaman zaman sinirleniyor ama bu durumda her futbolcu aynı şeyleri yaşar. Bunu takıma negatif olarak yansıtmaması için çalışmalı. Tüm arkadaşları kendisine destek oluyor. İnanıyorumki bu durumu atlatacaktır'' dedi.

APPİAH HAZIR DEĞİL

Ganalı futbolcu Appiah'ın durumu hakkında da bilgi veren Brezilyalı çalıştırıcı, ''Appiah güçlenmeye çalışıyor. Ancak şu an kendisini fizik kondisyon olarak yeterli görmüyorum. Şu an baktığımızda, ameliyat olduğu bacağından destek almaya çalıştığında sıkıntılar yaşıyor. Destek sorunu var. Bunlar giderilince durumuna bakarız. Tümer, Serdar, Appiah'ın problemleri hemen hemen aynı. Bu durumlarda oyuncu iyice iyileştikten sonra oynamalı. Bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Diz çok önemlidir. Özellikle diz problemlerinde bu böyledir" dedi.

CSKA'YI ANALİZ EDİYORUZ

CSKA Moskova takımı ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçına da değinen Zico, ''Biz her ekibi analiz yapıyoruz. CSKA Moskova takımını takip ettik. Maçlarını izliyoruz. Biz mücadele ettiğimiz gibi yolumuza devam edeceğiz. Biliyoruz ki, rakibimiz kendi sahasında etkili. Bizim de Inter önünde ortaya koyduğumuz bir oyunumuz var. Çıkıp orada oyunumuzu oynayacağız" dedi.

GEREKSİZ KARTLAR

Futbolcularının gereksiz yere gördüğü kartlardan şikayetci olan Zico, ''Futbolcularımın sezon başından itibaren gördüğü kartlara baktığımızda gerçekten gereksiz yere kartlar gördüğünü söyleyebiliriz. Özellikle geçen hafta 4 sarı kartımız hakemlere itirazdan dolayı. Ben futbolcularımı sık sık uyarıyorum ama oyunun içinde tansiyon yükseliyor. İlerki haftalarda bunun sıkıntısını yaşayacağımızı düşünüyorum'' diye konuştu.

30.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  NBA YILDIZLARI GELİYOR

  Demirören bastırdı, Kolot istifa etti

  Zico: Çok gol kaçırıyoruz

  İspanyol basınından Nihat'a övgü

  Japonya'da ilk cep Hamilton'un oldu

  Real Madridli oyunculara el kitabı

  OPEL, basketbola sponsor oldu

  Brezilyalı F.Bahçe

  SÜPER LİGDE BUGÜN


 Son Dakika Haberleri