Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Demirören bastırdı, Kolot istifa etti

Beşiktaş Kulübü'ndebeklenmedik bir gelişme yaşandı ve yönetim kurulu üyesi Celalettin Kolot istifa etti.

Kolot'un, önceki gün bir radyo kanalında, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve bazı transferler hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in isteği doğrultusunda yönetim kurulundan istifa ettiği açıklandı.Celalettin Kolot, açıklamalarının her zaman arkasında olduğunu belirterek, ''Sadece zamanlaması yanlıştı. Derbi maça denk gelmesi doğru olmadı. Bu konuda hata yaptım'' dedi.

Kolot, ''3 aydır istifa etmek isteyen taraf bendim. Ancak başkan beni durdurdu. Bu açıklamalardan sonra istifa etmem gerekti. Açıklamalarımın derbiye denk gelmesi nedeniyle Beşiktaş camiasından özür diliy rum. Ama her insan hata yapabilir. Başkan da hata yaptı ve PFDK'dan 3 ay hak mahrumiyeti cezası aldı. Hatalar olur. İnşallah Beşiktaş camiası için hayırlısı olur'' diye konuştu.

Celalettin Kolot, Radyospor'da katıldığı programda özetle, ''Ertuğrul hoca erken geldi. Takımla bu kadar oynamak iyi değil. Diatta Bursaspor için izlendi, bize geldi'' ifadelerini kullanmıştı. Celalettin Kolot, daha önce de başkan Demirören'in isteğiyle futbol şube sorumluluğu görevini bırakmıştı.

30.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  NBA YILDIZLARI GELİYOR

  Demirören bastırdı, Kolot istifa etti

  Zico: Çok gol kaçırıyoruz

  İspanyol basınından Nihat'a övgü

  Japonya'da ilk cep Hamilton'un oldu

  Real Madridli oyunculara el kitabı

  OPEL, basketbola sponsor oldu

  Brezilyalı F.Bahçe

  SÜPER LİGDE BUGÜN


 Son Dakika Haberleri