Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Brezilyalı F.Bahçe

F.Bahçe, Ankaragücü karşısında Brezilyalı bir takım gibi oynadı. Her oyuncu makine düzeni içinde disiplinli ve riske girmeden basit paslar yaparak hücuma kalktı. Her iki kanattan yapılan organizasyonlar rakibi bunalttı. Bu yüzden Ankaragücülü oyuncular çok sık hata yapmak zorunda kaldı. İbrahim Ege'nin ilk yarıda Roberto Carlos'a ceza yayı içinde yaptığı dengesiz hareket penaltıydı. Ancak hakem Aytekin Durmaz topu çizgi dışına taşıyarak hatalı bir karar verdi. Yine İbrahim Ege'nin Alex'in aşırtma çalımında topa elle müdahalesi de penaltıydı. Hakem bu pozisyona da seyirci kalarak tribünleri öfkelendirdi..

KEZMAN YİNE ÇILDIRTTI

F.Bahçe geçmiş maçlara nazaran bu maçta çok istekliydi. Ankaragücü önünde 5-6 net gol pozisyonu üretmesi bunun en güzel örneğidir. Ancak Kezman gibi tecrübeli bir futbolcunun son vuruşlardaki beceriksizliği takımın daha farklı kazanmasına engel oluyor. Zico'nun evindeki bu tip maçlarda Semih'ten faydalanma yoluna gitmesi daha isabetli olacak. Çünkü ceza sahası içindeki karambollerde Semih, Kezman'dan daha uyanık ve son vuruşu yapabilen bir oyuncu..

R. CARLOS'U ÖRNEK ALIN

Ancak Kezman'ın da iyi bir özelliği var. Gol atamamanın verdiği moralsizliğe rağmen mücadelesini bırakmıyor. Rakip savunmanın rahat pas yapmasına her zaman engel olmaya çalışıyor. Zaten bu yönü ile tribünler ona katlanıyor. Roberto Carlos bu maçta da çok iyi oynadı. Bir defa rakibe faul yapmadan topa nasıl sahip olunur onu sahada çok güzel gösteriyor. Ayrıca, maçın son bölümünde 2 Ankaragücülü oyuncunun arasından depara kalkıp, ceza sahasına kadar götürdüğü top bütün stadı ayağa kaldırdı. İşte profesyonellik bu. Kendini işine verdiğin zaman 34 yaşında bile olsan başarılı olabiliyorsun. Roberto Carlos bunu başarıp, gösterdiği için Türkiye'deki bütün oyuncular ona teşekkür etmelidir.

Erol DOYURAN

30.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  NBA YILDIZLARI GELİYOR

  Demirören bastırdı, Kolot istifa etti

  Zico: Çok gol kaçırıyoruz

  İspanyol basınından Nihat'a övgü

  Japonya'da ilk cep Hamilton'un oldu

  Real Madridli oyunculara el kitabı

  OPEL, basketbola sponsor oldu

  Brezilyalı F.Bahçe

  SÜPER LİGDE BUGÜN


 Son Dakika Haberleri