Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Gökdeniz tek başına 11 puan getirdi

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Gökdeniz Karadeniz, bu sezon attığı gollerle bordo-mavili takıma adeta hayat veriyor. Gökdeniz, ligin geride kalan 7 haftasında 10 golü bulunan bordo-mavili takımın gollerinin yarısını kaydetti.

5 gol atan yıldız oyuncu, Gaziantepsporlu De Nigris ile birlikte ligin en golcü oyuncusu oldu.12 puanı bulunan Karadeniz ekibi, Gökdeniz'in gol attığı maçlarda 11 puan topladı.

KRİTİK GOLLER

Gökdeniz Karadeniz, özellikle son haftalarda attığı kritik gollerle takımına önemli katkı sağladı. Gökdeniz, dünkü Konyaspor maçında attığı golle takımının 1-0 kazanmasını sağlarken, Vestel Manisaspor ve Bursaspor deplasmanlarında da 1-1'lik beraberlikle takımına 1'er puan elde ettirdi.

5 MAÇTA 5 GOL ATTI

Bu sezon 7 lig maçının tamamında 90 dakika sahada kalarak 630 dakika forma giyen Gökdeniz'in attığı 5 gol şöyle: Gençlerbirliği Oftaş Spor-Trabzonspor (0-2): 1 gol, Trabzonspor-Çaykur Rizespor (5-1): 1 gol, Bursaspor-Trabzonspor (1-1): 1 gol, Vestel Manisaspor-Trabzonspor (1-1): 1 gol, Trabzonspor-Konyaspor (1-0): 1 gol.

GEÇEN SEZONDAN BAŞARILI

Gökdeniz Karadeniz, gol bakımından geçen sezondan daha başarılı bir performans gösterdi. Gökdeniz, geçen sezon 7 haftalık dönemde sadece 2 gol kaydetmişti. Bordo-mavili futbolcu, geçen sezon ligde toplam 8 gol atmıştı.

02.10.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  YENİ ZAFER BEKLİYORUZ

  Beşiktaş'a ikinci şok

  Sivas büyükleri altına altı

  Gökdeniz tek başına 11 puan getirdi

  Yanal: Hakan'ı bugün de millî takıma almam

  Kasımpaşa da hocasız kaldı

  Türk futbolu umut vermiyor

  Trabzonspor'da yüzler gülüyor

  4 hafta oynamadı, 3 golle geri döndü

  Cezaevi spor kulübü

  F.Bahçe başarabilir

  G. Saray liderlik kolduğunu bırakmıyor


 Son Dakika Haberleri