Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Zico: Ronaldo'yu alın demedim

Fenerbahçe Kulübü, futbol takımının teknik direktörü Zico'nun, vatandaşı Ronaldo'yu istediği yönünde çıkan haberler konusunda bir açıklama yaptı.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, dün bazı gazetelerde, teknik direktör Zico'nun, Ronaldo ile ilgili açıklamasının kamuoyuna tercüme hatası nedeni ile yanlış aksettirildiği bildirildi. Sarı-lacivertli kulüp, Zico'ya ait ''ziconarede.com.br'' ve ''globo.com.br'' adresli internet sitelerini kaynak gösterdiği açıklamada, Brezilyalı çalıştırıcının Ronaldo ile ilgili ifadelerinin tam metnine yer verdi.

F.BAHÇE BREZİLYA GİBİ DEĞİL

Zico'nun haberlere konu olan ifadeleri şöyle: ''Bu durumu açıklamakta fayda görüyorum. Çünkü gazetelerde her gün gerçeği yansıtmayan haberler yazılmakta. Fenerbahçe, Brezilya'daki kulüpler gibi değil. Ben kulüple yaptığım anlaşma gereği bir antrenör olarak elimdeki kadroyla çalışmayı kabul ettim. Benim futbolcu alma veya gönderme gibi bir yetkim yok. Ayrıca Ronaldo'yu istediğimi de söylemedim. Ronaldo büyük bir futbolcu ve ben her zaman bunu söylüyorum.

29.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Ara transferin gözdesi

  Serdar: 2. yarıda kaleye geçeceğim

  Euro 2008'de Türk hakemlere düdük yok

  Zico: Ronaldo'yu alın demedim

  Antalya Cup yapılamıyor

  Trabzonspor'da Yattara sıkıntısı

  UEFA yılın en iyi yıldızlarını arıyor


 Son Dakika Haberleri