Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Galatasaray Leverkusen'i eler

Antalya'nın Belek beldesinde kamp yapan ünlü Alman takımı Schalke 04'ün Türk futbolcusu Halil Altıntop, UEFA Kupasındaki G.Saray-Bayer Leverkusen eşleşmesi ile ilgili olarak, ''Bayer Leverkusen güçlü bir takım, ancak G. Saray kendi futbolunu sahaya yansıtırsa turu atlar" dedi.

Ünlü Alman futbol takımı Schalke 04, devre arası dolayısıyla Antalya'da kapma girdi. Bundesliga'da ligin ilk devresini beşinci sırada tamamlayan Alman futbol takımı Schalke 04, devre arası kamp çalışmasını Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki Kempinski Otel'de sürdürüyor. Teknik Direktör Mirko Slomka yönetiminde günde çift idman yapan Schalke 04, dünkü antrenmanında kısa pas çalışması ve çift kale maç yaptı.

DİKKATLİ OYNARSA GEÇER

Antrenmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Schalke 04 futbolcusu ve milli futbolcu Halil Altıntop, Antalya'da kamp yaptıkları için mutlu olduğunu belirterek, hava şartlarının çok uygun olduğunu söyledi. UEFA Kupası'ndaki Galatasaray-Bayer Leverkusen eşleşmesine de değinen Altıntop, ''Bayer Leverkusen güçlü bir takım, ancak Galatasaray kendi futbolunu sahaya yansıtırsa turu atlar. Leverkusen ise bu sezon iyi bir performans gösteriyor, kadrosunda da kaliteli futbolcular var. Galatasaray'ın dikkatli oynaması gerekiyor'' dedi.

Altıntop, Türk milli takımının da iyi oynaması durumunda Avrupa Futbol Şampiyonası'nda başarılı olacağını söyledi. Schalke 04 Teknik Direktörü Mirko Slomka ise Galatasaray-Bayer Leverkusen eşleşmesinin UEFA Kupası'ndaki en ilginç eşleşme olduğunu belirtti. Slomka, ''İki güçlü takım karşı karşıya gelecek. Zorlu bir maç izleyeceğiz ama Leverkusen'in turu atlayacağına inanıyorum'' diye konuştu.

G.SARAY'DA BRUGGE HAZIRLIĞI

Öte yandan Türkiye Kupası'nda 3. haftayı bay geçen Galatasaray, 9 Ocak Çarşamba günü, Belçika Birinci Ligi takımlarından Clup Brugge ile yapacağı özel maçın hazırlıklarını sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, ısınma hareketlerinin ardından iki gruba ayrılan oyuncuların kondisyon ve teknik çalışmalar, kalecilerin ise kaleci antrenörü Nezih Ali Boloğlu yönetiminde özel bir kaleci çalışması yaptıkları kaydedildi.

08.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Galatasaray Leverkusen'i eler

  Beşiktaş kupada Ankara'yı ağırlıyor

  Millî boksör Yalçınkaya'dan şok karar: Pekin'de yokum

  Belçika'da Ahmed Hassan krizi

  Beşiktaş potada Zeleznik önünde

  Utku, yelkende dünya 7.'si oldu

  Konya Sırp kaleci Damir'le anlaştı

  Eski futbolcunun çarptığı yaya öldü

  Gökhan ve Eren Ankaraspor'da

  2010 Dünya Kupası fikstürü çekiliyor

  1. Ligde görünüm


 Son Dakika Haberleri