Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Millî boksör Yalçınkaya'dan şok karar: Pekin'de yokum

2004 Atina Olimpiyat Oyunları'nda gümüş madalya kazanan milli boksör Atagün Yalçınkaya, son dönemde yaşadığı haksızlıkları gerekçe göstererek, milli takımı bıraktığını, bu yıl Pekin'de yapılacak olimpiyat oyunlarına da katılmayacağını ve profesyonelliğe geçeceğini açıkladı.

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay tarafından adı daha önce 2008 Pekin Olimpiyat Oyunları'na katılacak isimler arasında açıklanan 21 yaşındaki Atagün Yalçınkaya, yaptığı açıklamada, son dönemde üst üste yaşadığı bazı olayların kendisini çok derinden yıprattığını belirterek, ''Bir daha milli takıma dönmek istemiyorum'' dedi.

KİMSE BİZİ ARAYIP SORMUYOR

Henüz 16 yaşında Avrupa şampiyonalarında gençler ve büyüklerde şampiyonluklar yaşayıp, 17 yaşında olimpiyat ikinciliği elde eden, ardından da Akdeniz Oyunları'nda Türkiye'ye altın madalya getiren Atagün Yalçınkaya, ilgisizlikten yakınarak, şunları söyledi: ''Kimse 'Ne problemin var?' diye sormuyor. Ben problemlerimi anlatamıyorum, iletemiyorum kimseye. 17 yaşında olimpiyat ikincisi oldum. Dünya medyasında yer aldım. Muhammed Ali'den sonra olimpiyatlarda madalya alan en genç boksör oldum. Türkiye'nin olimpiyatlarda madalya kazanan en genç ismi oldum. Anlamıyorum, neden bu kadar üzerime geliniyor? Sadece ülkemi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Tabiri caizse ter değil, kan dökerek bunu yaptım.''

08.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Galatasaray Leverkusen'i eler

  Beşiktaş kupada Ankara'yı ağırlıyor

  Millî boksör Yalçınkaya'dan şok karar: Pekin'de yokum

  Belçika'da Ahmed Hassan krizi

  Beşiktaş potada Zeleznik önünde

  Utku, yelkende dünya 7.'si oldu

  Konya Sırp kaleci Damir'le anlaştı

  Eski futbolcunun çarptığı yaya öldü

  Gökhan ve Eren Ankaraspor'da

  2010 Dünya Kupası fikstürü çekiliyor

  1. Ligde görünüm


 Son Dakika Haberleri