Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

1. Ligde görünüm

TFF 1. Ligindki takımlarımız bir yandan 2. yarıya hazırlanırken diğer yandan da teknik heyetlerinin verdiği rapor doğrultusunda eksik mevkilere transfer yapma telaşında. İlk 5 haftayı müthiş bir performansla tamamlayan Malatyaspor, 3 ay gibi uzun bir zamanı hem yönetimsiz hem de teknik heyetsiz ve daha da önemlisi parasız geçirdi. Haşim Karadağ ve Hikmet Tanrıverdi arasındaki sürtüşme Malatyaspor'a çok ama çok pahalıya mal olabilirdi. Nihayetinde İlhan Kavuk ve yönetimi bu işe el koydu. Şu anda kulübün ihtiyaçları doğrultusunda transfer çalışmalarını yürütüyorlar ve doğru da yapıyorlar. Çünkü mevcut futbolculara verilmiş bir taahhüt ve ödeme var. Yeni transferleri ise yerinde buluyorum.

Elazığspor'un da Malatyaspor'dan kalır yanı yok. İlk yarıyı deplasmanda oynamaları onlar için avantaj olabilir. İkinci yarı hem sahalarında hem de taraftarlarının karşısında yapmış oldukları transferlerle lige renk katacaklardır. G. B. OFTAŞ'tan alınan Eren ve Kenan ile Samsun'dan transfer edilen tecrübeli defans oyuncusu Murat Duman takıma büyük ölçüde faydalı olacaktır. İkinci Yarı Elazığspor bu kadro ile ligin tepesine göz kırpabilir.

Gaziantep B. Bld. ise, hazırlık maçlarındaki performansı ve yaptığı trnaferlerle göze batan kulüpler arasında. Gaziantep'ten Ümit, Trabzon'dan Ufukhan, Beşiktaş'tan Koray ve Serkan, Kasımpaşa'dan Mustafa Marangoz takıma güç verecektir. .İkinci yarı Antep takımı bana göre ligde kalacaktır.

Ligin ilk yarısını son sırada tamamlayan İstanbulspor ve Mardin'in ise ikinci yarıda işlerinin çok zor olduğu görülmekte. Giresunspor'u da ikinci yarıda çok zor maçlar beklemekte. Ama ligde kalacaklarına inanmaktayım. Haftaya ligin liderlerini ele alacağız.

Said Yalçın

08.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Galatasaray Leverkusen'i eler

  Beşiktaş kupada Ankara'yı ağırlıyor

  Millî boksör Yalçınkaya'dan şok karar: Pekin'de yokum

  Belçika'da Ahmed Hassan krizi

  Beşiktaş potada Zeleznik önünde

  Utku, yelkende dünya 7.'si oldu

  Konya Sırp kaleci Damir'le anlaştı

  Eski futbolcunun çarptığı yaya öldü

  Gökhan ve Eren Ankaraspor'da

  2010 Dünya Kupası fikstürü çekiliyor

  1. Ligde görünüm


 Son Dakika Haberleri