Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Belçika'da Ahmed Hassan krizi

Bir dönem Gençlerbirliği ve Beşiktaş forması da giyen Mısırlı Ahmet Hassan'ın ailesine Belçika hükümeti tarafından vize verilmemesi, Mısır Milli Takımı ile Anderlecht'i karşı karşıya getirdi.

Bir dönem Gençlerbirliği ve Beşiktaş forması da giyen Mısırlı Ahmet Hassan'ın ailesine Belçika hükümeti tarafından vize verilmemesi, Mısır Milli Takımı ile RSC Anderlecht Kulübü'nü karşı karşıya getirdi. Belçika hükümetinin, RSC Anderlecht'te forma giyen Ahmet Hassan'ın ailesini yanına getirmek için yaptığı başvuruyu onaylamamasıyla ortaya çıkan sorunun ardından, Mısır Milli Takımı Teknik Direktörü Hassan Shehata da Afrika Kupası maçlarında milli formayla sahaya süreceği futbolcusunun 19 Ocakta Belçika Birinci Ligi'nde yapılacak Anderlecht-Kv Mechelen maçına gitmesini yasakladı.

SAKATLIĞINDAN KORKULUYOR

Belçika hükümetinin tutumunu protesto etmek için böyle bir karar aldığı bildirilen Shehata, bu kararına gerekçe olarak ise 22 Ocakta Afrika Kupası'nda ilk maçını Kamerun ile oynayacak Mısır Milli Takımı'nın kadrosunda yer alan, ancak kırmızı kart cezalısı olması nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek futbolcusunun, bu önemli turnuva öncesinde sakatlanma ihtimalini gösterdi. Konuya ilişkin bir değerlendirme yapan Mısırlı futbolcu Ahmet Hassan ise ülkesinin federasyonu tarafından kulübüne, lig maçında oynayamayacağına ilişkin resmi yazının faks ile geçildiğini, ancak kulübün bu faksı almadıklarına dair bir iddiada bulunduğunu belirtti.

YILIN FUTBOLCUSU ADAYI

Yaşanan vize sorunu nedeniyle sıkıntılı bir dönem geçiren Ahmet Hassan, Belçika'da yılın futbolcusu olma yolunda da emin adımlarla yürüyor. Ahmet Hassan, 16 Ocakta yapılacak ödül töreninde açıklanacak isimler arasında yılın futbolcusu ödülünü almaya en yakın futbolcu olarak gösteriliyor.

08.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Galatasaray Leverkusen'i eler

  Beşiktaş kupada Ankara'yı ağırlıyor

  Millî boksör Yalçınkaya'dan şok karar: Pekin'de yokum

  Belçika'da Ahmed Hassan krizi

  Beşiktaş potada Zeleznik önünde

  Utku, yelkende dünya 7.'si oldu

  Konya Sırp kaleci Damir'le anlaştı

  Eski futbolcunun çarptığı yaya öldü

  Gökhan ve Eren Ankaraspor'da

  2010 Dünya Kupası fikstürü çekiliyor

  1. Ligde görünüm


 Son Dakika Haberleri