Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

TFF 1 Lig'in yeni adı Bank Asya 1. Lig oldu

Bank Asya ile TFF 1. Lig'in isim ve yayın haklarına sahip olan Doğan Yayın Holding arasında yapılan anlaşma uyarınca, TFF 1. Lig'in sponsoru Bank Asya oldu.

TFF 1. Lig'in adı bundan böyle Bank Asya 1. Lig olarak değiştirilirken, sponsorlukla ilgili sözleşme Swiss Otel'de gerçekleştirilen toplantıda imzalandı. Toplantıya, Bank Asya Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Keser, Doğan TV Yayın Grup Başkanı Murat Saygı ve Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Cihangir Onger katıldı.

Bank Asya Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Keser,, ''İlk kez sporda bir sponsorluğa imza atıyoruz ve 1. Lig'in kalitesini arttırmak istiyoruz'' dedi. 11 yıldır faaliyette olduklarını ve Anadolu'da 50 şubelerinin bulunduğunu dile getiren Keser, ''Zaten biz Anadolu'daki insanlarımızla birlikteyiz. 1. Lig'in çoğunluğunu da Anadolu'daki kulüpler oluşturuyor. Bundan sonra spor vesilesiyle onlarla olan bağımızı kuvvetlendireceğiz. Amacımız hem 1. Lig'in kalitesini yükseltmek, hem de bu lige genç ve yeni oyuncular kazandırmak'' ifadesini kullandı. Ayhan Keser, spordaki sponsorluklarını sürdürmek istediklerini de dile getirirken, bu anlaşmalarının şimdilik 1.5 yıllık olduğunu sözlerine ekledi.

Ümit Kızıltepe

17.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Futbolda seçim günü

  FIFA'da 16. sırada kaldık

  Soğuk havada maçlara kar maskesiyle çıkılsın

  Maçta parmakları dondu

  Uygun: İşimiz daha da zorlaştı

  F.Bahçe Ülker Alman Brose Baskets önünde

  Köln Batuhan'da kararlı

  Trabzonspor Türkiye Kupası'na veda etti

  TFF 1 Lig'in yeni adı Bank Asya 1. Lig oldu

  Appiah bitti mi?


 Son Dakika Haberleri