Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

En çk ceza Beşiktaş'a

Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu sezon başından bu yana Süper Lig takımlarına 496 bin YTL para cezası kesti. 110 bin YTL para cezası alan Beşiktaş canı en çok yanan kulüp oldu. Kayserispor'a hiç para cezası vermeyen kurul, Trabzon'un 5, Beşiktaş ve Bursa'nın 1'er maç sahasını kapattı..


Fenerbahçe cevap bekliyor

Fenerbahçe Kulübü, Kayserisporlu Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'u renklerine katmak için sarıkırmızılı kulüpten cevap bekliyor.

Beşiktaş: Kaka ile ilgilenmiyoruz

Beşiktaş Kulübü, Portekiz'in Acedemica takımında forma giyen savunma oyuncusu Kaka ile anlaştıkları yönündeki haberleri yalanladı.


  Trabzon'a Çaykur Rize morali

Yattara: Çok mutluyuz. İnşallah böyle devam eder. Erdinç: Galibiyete ihtiyacımız vardı. Ayman: Her maçımızı kazanmaya çalışacağız. Tayfun: Çıkışımız sürecek.


  Tolga 14 yılda 17 transfer yaptı

Kariyeri boyunca değiştirdiği takımlarla sporseverlerin adeta başını döndüren futbolun Evliya Çelebi'si Tolga Doğantez, 3. kez eski takımı Ankaragücü'nde forma giymeye hazırlanıyor.


  İtalya'da 2007'nin en iyisi Kaka

FIFA tarafından 2007 yılının en iyi futbolcusu seçilen AC Milanlı Kaka, İtalya'da da 2007'nin en iyisi seçildi.


  Deco alkollü çıktı

İspanya'nın FC Barcelonatakımında oynayan Portekizli futbolcu Anderson Luis de Souza'nın ''Deco'', alkollüolarak polise yakalandığı bildirildi.


  Antalya geliyor..



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri