Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

En çk ceza Beşiktaş'a

Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu sezon başından bu yana Süper Lig takımlarına 496 bin YTL para cezası kesti. 110 bin YTL para cezası alan Beşiktaş canı en çok yanan kulüp oldu. Kayserispor'a hiç para cezası vermeyen kurul, Trabzon'un 5, Beşiktaş ve Bursa'nın 1'er maç sahasını kapattı..

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Turkcell Süper Lig kulüplerinin üzerine adeta ceza oldu yağdı. Süper Lig'in geride kalan 20 haftalık bölümünde kulüplerle ilgili dosyaları görüşen ve aldığı kararlarla zaman zaman tepki çeken Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, verdiği para cezalarıyla takımların belini büktü. Hemen hemen bütün kulüplere para cezası veren kurul, şu ana kadar 18 Süper Lig ekibini toplam 496 bin YTL para cezasına çarptırdı.

SİNAN ENGİN'E 1 MAÇ

20 haftalık lig maratonunda Beşiktaş, aldığı para cezaları nedeniyle en fazla canı yanan kulüp oldu. Kurul, siyah-beyazlı ekibi toplam 110 bin YTL ile cezalandırırken, genel menajer Sinan Engin 1 maç hak mahrumiyeti ve 5 bin YTL para cezası, futbolcu İbrahim Üzülmez ise 3 maç oynamama cezası aldı. Takımlarına verdiği coşkulu destekle sık sık gündeme gelen ve örnek gösterilen siyah-beyazlı taraftarlar, karşılaşmalarda yaptıkları küfürlü ve çirkin tezahürat nedeniyle kulüplerinin aldığı para cezalarında büyük rol oynadı.

5 MAÇ CEZA ALDILAR

Beşiktaş'ı, şu ana kadar aldığı 65 bin 500 YTL'lik cezasıyla Bursaspor izledi. Yeşil-beyazlı ekip, kuruldan ayrıca 1 maç seyircisiz oynama cezası aldı. Sezona 5 maç seyircisiz oynama cezasıyla başlayan Galatasaray ve ligin ilk haftasında sahasında Sivasspor ile yaptığı maçta çıkan olaylar nedeniyle 5 maç sahası kapanan Trabzonspor, şu ana kadar 39 bin 500 YTL para cezası aldı. Fenerbahçe ise aldığı 31 bin 500 YTL'lik para cezasıyla bu takımların arkasında yer aldı.

KAYSERİ'YE CEZA YOK

Ligde gösterdiği performansla üst sıraları zorlayan Kayserispor, bu sezon hiç para cezası almayan tek kulüp özelliğini taşıyor. Sarı-kırmızılı takımda, futbolcular Andres Iglesias 1 maç ve Gökhan Ünal 2 maç oynamama cezasıyla takımlarını yalnız bıraktı. Ligin yeni ekipleri Gençlerbirliği OFTAŞ Spor, Kasımpaşa ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor da biner YTL ile en az para cezası alan takımlar arasında yer aldılar.

Yunus Kaymaz

30.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  En çk ceza Beşiktaş'a

  Fenerbahçe cevap bekliyor

  Beşiktaş: Kaka ile ilgilenmiyoruz

  Canaydın'dan yalanlama

  Trabzon'a Çaykur Rize morali

  Tolga 14 yılda 17 transfer yaptı

  İtalya'da 2007'nin en iyisi Kaka

  Deco alkollü çıktı

  Antalya geliyor..


 Son Dakika Haberleri