Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trabzon'a Çaykur Rize morali

Yattara: Çok mutluyuz. İnşallah böyle devam eder. Erdinç: Galibiyete ihtiyacımız vardı. Ayman: Her maçımızı kazanmaya çalışacağız. Tayfun: Çıkışımız sürecek.

Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u deplasmanda 4-0 yenen Trabzonspor'da, futbolcuların moralleri yerine geldi. Gineli oyuncu İbrahima Yattara, Çaykur Rizespor galibiyetinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, ''İnşallah bu böyle devam eder. İkinci yarıda yaptığımız 2 maçta 6 puan kaybettik. Çaykur Rizespor maçında galip geldik ve bu çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Bundan sonra her maç bizim için önemli. İnşallah böyle 3 puanlar alır, yolumuza devam ederiz'' diye konuştu. Savunma oyuncusu Erdinç ise Çaykur Rizespor karşısında iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, ''Mutluyuz, galibiyete ihtiyacımız vardı. Önemli olan bunun devamını getirmek. Camiadan ciddi destek bekliyoruz'' dedi.

İLK GOLÜNÜ ATTILAR

Trabzonspor'un Mısırlı oyuncusu Ayman Abdelaziz ile savunma oyuncusu Tayfun Cora, bu sezon ilk gollerini attılar. Ayman, bütün takımı kutladığını ifade ederek, şöyle konuştu: ''Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Bundan sonra her maç bizim final maçı olacak. Her maçımızı kazanmaya çalışacağız. Trabzonspor ligde layık olduğu yerde değil. İnşallah bundan sonra çıkışa gececeğiz.''

AYMAN, SAYED'İ ÖVDÜ

Ayman, yeni transfer Sayed'in Mısır Milli Takımı'nda sol kanatta forma giydiğini belirterek, ''Afrika Uluslar Kupası'ndan sonra Trabzon'a gelecek. İyi bir transfer. Milli takımda sürekli forma giyiyor. Başarılı olacaktır'' diye konuştu. Tayfun ise attığı golde şansının da etkisinin olduğunu belirterek, ''Önemli olan galip gelmekti. Bunu da farklı bir sonuçla başardık. Çıkışımızı sürdürüp ligde iyi bir yere gelmek istiyoruz'' dedi.

30.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  En çk ceza Beşiktaş'a

  Fenerbahçe cevap bekliyor

  Beşiktaş: Kaka ile ilgilenmiyoruz

  Canaydın'dan yalanlama

  Trabzon'a Çaykur Rize morali

  Tolga 14 yılda 17 transfer yaptı

  İtalya'da 2007'nin en iyisi Kaka

  Deco alkollü çıktı

  Antalya geliyor..


 Son Dakika Haberleri