Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Antalya geliyor..

Bank Asya 1. Ligde sürpriz sonuçlar alındı. Malatyaspor evinde oynadığı ve maça çok iyi başladığı Antalyaspor karşılaşmasını 2-1 kaybederken mağlubiyetin mimarı akıl almaz oyuncu değişiklikleriyle teknik direktör Fahrettin Ömeroviç oldu. Elazığ evinde Giresunspor'la berabere kalarak teklemeye devam ediyor. Mardin sahasında Eskişehir'e mağlup olarak iyce ateş çemberine düştü. Karşıyaka şampiyonluk yolunda ilerleyen Sakarya'yı 3-1'le geçti. Altay deplasmanda Boluspor'u mağlup etti. G. Antep B. Bld. Kartal'a gol oldu yağdı.

Elazığspor ikinci yarı tüm maçları evinde oynayacak olsa da stres onları bir hayli üzecek gibi. Mardinspor Eskişehir'e mağlup oldu ve son sıradan kurtulamadı. Karşıyaka teknik direktörü tecrübeli Engin İpekoğlunu gönülden kutluyorum. Karşıyaka'yı layık olduğu yere taşıyacağından eminim. Sakaryaspor'u 31'le geçerek ilk 6 için büyük avantaj sağlamış oldular. G. Antep B. Bld'si Suat Kaya'nın dönüşüyle toparlanmaya devam ediyor. Ligde kalıcı olacaklardır. Buna inancım sonsuz.

Bu hafta Antalyaspor ve Kayseri Erciyesspor karşı karşıya gelecek. Bu maçta favorim elbetteki Antalya ama onları Malatyaspor maçında izledikten sonra tedirginliklerimin üst safhada olduğunu belirtmek isterim. Bu maç Erciyes'in de olabilir. Bu lig tam bir ateşten gömlek gibi. Belki de 23 hafta sonra ligden düşecekler kesinleşecek. Şartlar ne olursa olsun artık Süper Ligde bir doğu takımının olmasını gönülden arzu ediyoruz. Bu, neden Diyarbakırspor olmasın?

Said Yalçın

30.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  En çk ceza Beşiktaş'a

  Fenerbahçe cevap bekliyor

  Beşiktaş: Kaka ile ilgilenmiyoruz

  Canaydın'dan yalanlama

  Trabzon'a Çaykur Rize morali

  Tolga 14 yılda 17 transfer yaptı

  İtalya'da 2007'nin en iyisi Kaka

  Deco alkollü çıktı

  Antalya geliyor..


 Son Dakika Haberleri