Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Ekonomik kırılganlık devam ediyor

Gedik Yatırım Danışmanı Serkan Balcı, ekonomik kırılganlığın devam ettiğini, ancak daha stabil bir ortamda bulunulduğunu kaydetti.

Balcı, piyasalara ilişkin piyasalarda son dönemlerde yurt dışı kaynaklı ciddî problemler olduğunu, 42.000 destek seviyelerine kadar düşüş yaşandığını hatırlattı. Balcı, önemli bir şok gelişme olmadığı sürece bu seviyenin kırılacağını düşünmediğini söyledi. Borsanın haftaya yükselişle başladığını, bin puana yaklaşan yükselişlerin görüldüğünü kaydeden Balcı, bu yükselişte özellikle FED’in önce 0,75, ardından 0,50 puanlık faiz indirimlerinin etkili olduğunu, Microsoft’un Yahoo’yu satın almak için verdiği teklifin de piyasaların moral depolamasını sağladığını anlattı.

Balcı, Borsa’da 46,000-48,500 bandının ilk satış fırsatı olarak görülebileceğini belirterek, ekonomik kırılganlığın sürdüğünü, ancak daha stabil bir ortamda bulunulduğunu dile getirdi. ‘’Borsa’da yukarı çıkış hareketi devam edecek’’ diyen Balcı, olağanüstü şeyler olmazsa 48.000 seviyelerinde satışlarla karşılaşılabileceğini söyledi.

/ İSTANBUL

05.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Umut bahar yağmurunda

  Ekonomik kırılganlık devam ediyor

  İthalatın yarısı 5 ülkeden

  İhracatta rekor artış

  Emekli aylığınızı ücretsiz hesaplayın

  Yüksek vergi kayıtdışına itiyor

  Makine, ihracatta liderliğe oynuyor

  Otomotiv, 3,5 milyar dolar dış ticaret fazlası verdi

  Ücretsiz turizm sertifikası programı


 Son Dakika Haberleri