Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Dunga: Serkan'ı çok beğendim

Brezilya Milli Takım Teknik Direktörü Carlos Dunga, F.Bahçe-G.Saray kupa derbisindeki mücadeleyi beğendiğini belirterek, "Ben özellikle G.Saray'da oynayan 61 numaralı futbolcu Serkan Çalık'ı çok beğendim. Genç bir futbolcu ve çok yetenekli'' dedi.


Millî Takım ailece tatil yapacak

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, "Serhat Akın ve Semih Şentürk'ü sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkardık. Milli Takım oyuncuları ve ailele

Hakan Şükür: 0-0 avantajlı bir skor değil

Galatasaray'ın takım kaptanı Hakan Şükür, Fenerbahçe karşılaşmasında aldıkları 00'lık sonucun rövanş için fazla avantaj sağlamadığını savundu.


  F.Bahçe ve Efes zor gruba düştü

ULEB Avrupa Ligi'nde mücadele eden Efes Pilsen ve Fenerbahçe Ülker'in rakipleri belli oldu. Türk temsilcilerinden Efes Pilsen, (D) Grubu'nda yer alırken, son AvrupaLigi şampiyonu Panathinaikos, İtalyan Montepaschi Siena ve Sırp ekip Partizan ile eşleşti.


  ‘Haftanın Kömürü’seçildi

İspanyol spor basını, La Liga'da ilk maçına çıkan, ancak 7 dakika sonra kırmızı kart gören Recreativo'nun Trabzonspor'dan transfer ettiği Ersen Martin'i ''haftanın en kötü futbolcusu'' seçti.


  İsveç maçının saati değişti

A Milli Futbol Takımı'nın 6 Şubat Çarşamba günü İsveç Milli Takımı ile yapacağı özel karşılaşmanın başlama saati değişti.


  Ceyhun ve Tehoue Konya ile anlaştı

Trabzonspor kulübüyle bonservis sorununun çözülmesiyle sezon sonuna kadar anlaşma sağlanan Ceyhun, dün Belek'teki Konyaspor kampına katılacak.


  Kurnaz Kalli..



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri