Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Millî Takım ailece tatil yapacak

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, "Serhat Akın ve Semih Şentürk'ü sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkardık. Milli Takım oyuncuları ve aileleriyle 11-18 Mayıs tarihleri arasında özel bir tatil plânlıyoruz" dedi.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerini hazırlık çalışmaları kapsamında, İsveç ile yapacakları maç öncesi sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkartılan isimlerin yerine kimseyi kadroya davet etmeyeceklerini söyledi. Swissotel'de bir basın toplantısı düzenleyen Terim, basın mensuplarının kendisine yönelttiği soruları cevaplandırırken, özellikle sakatlıkları bulunan oyunculara değinerek, ''Serhat Akın sol arka adalesindeki sakatlığı nedeniyle, Semih Şentürk ise dün akşamki derbi maçta dizine aldığı darbe sonrası sakatlanarak kadrodan çıkarıldılar. Yerlerine kimseyi almayı düşünmüyoruz. Ayrıca Hakan Balta'nın tedavisi sürüyor. Şu an için başka bir sakatımız yok'' dedi

AİLECE TATİL YAPACAĞIZ

Fatih Terim, Turkcell Süpar Lig'de sezonun bitmesinin ardından, milli takım kadrosuna çağrılacak oyuncuların ailelerinin de dahil olacağı bir tatil planladıkların açıkladı. Terim, futbolculara önce 11-18 Mayıs tarihleri arasında izin vermeyi planladıklarını, ancak daha sonra farklı bir organizasyon yapmayı düşündüklerini dile getirerek, ''Oyuncular ve aileleriyle bu izni birlikte geçirmeyi düşünüyoruz. Bu ortam içinde sponsorlarımızla beraber olmak istiyoruz, artı basın mensuplarımızın da isteklerini orada rahat rahat karşılayabileceğimizi düşünüyoruz. Madem ki hep beraber finallere gidiyoruz, hep beraber bir eylem yapalım diyoruz. Biz de ileride kritik günlerimizde sakin kalmak istediğimizde, bu anlayışı isteyebilelim diye... Sponsorlarımızla görüştükten sonra bu durum netleşecek. Sonuç olarak programımız böyle. Her gün için müthiş bir bilgi akışı olacak. Herhangi bir aksama olmadan o konuyu halledeceğiz'' ifadelerini kullandı.

KESİN KADRO 11 MAYIS'TA

Terim, İsveç karşılaşmasının ardından, 26 Mart'ta Belarus ile bir maç yapmanın planlandığını dile getirirken şunları anlattı: "Milli takım kadromuzu ise 11 Mayıs'tan önce basın toplantısıyla açıklayacağız. 20 oyuncu artı 3 kaleci olarak açıklayacağız, ancak daha fazla oyuncuyla da gidebiliriz"

05.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Dunga: Serkan'ı çok beğendim

  Millî Takım ailece tatil yapacak

  Hakan Şükür: 0-0 avantajlı bir skor değil

  Şenol Güneş ayak tenisinde sakatlandı

  F.Bahçe ve Efes zor gruba düştü

  ‘Haftanın Kömürü’seçildi

  İsveç maçının saati değişti

  Ceyhun ve Tehoue Konya ile anlaştı

  Kurnaz Kalli..


 Son Dakika Haberleri