Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fanatiklere ceza yağdı

Sporda şiddetin önlenmesine dair kanunun yürürlüğe girdiği tarihten bu yana 2 bin 677 fanatik ceza aldı. Bin 136 kişi para cezası alırken, bin 541 kişiye ise men cezası verildi.


Bobo fiyatını ikiye katladı

Beşiktaş Kulübü asbaşkanlarından Ertunç Soğancıoğlu, genç oyuncunun Brezilya Milli Takımına seçilmesinden sonra fiyatının arttığını ve tüm dünyanın iz

Trabzon 15 yıl önce bıraktığım yerde

Trabzonspor başkan adayı Sadri Şener, "Kulüp, 15 sene önce başkanlığını yaptığım yıllarda bıraktığım yerde. Hiçbir mesafe katetmemiş. Bu duruma da çok


  Kurban kesen Ahmed Hassan tepkilere güldü

Afrika Uluslar Kupası için Mısır Milli Takımı'nda bulunan Ahmed Hassan'ın kurban keserken görüntülenmesine, Belçika'nın en büyük hayvan koruma derneği olan GAIA büyük tepki gösterdi.


  Blatter sınırlama istedi

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Başkanı Sepp Blatter, yabancı oyuncu kontenjanı için 6 5 kuralını önermeyi düşünüyor.


  Güneş ameliyat oldu

Güney Kore'nin FC Seul takımının teknik direktörlüğünü yapan ve takımının Antalya kampında, antrenman öncesi ayak tenisi oynarken sağ aşil tendonu kopan Türk çalıştırıcı Şenol Güneş, dün ameliyat oldu.


  2 Rus'da doping

Rusya Bayan Milli Kürek Takımı'ndan Anastassia Fatina ve Anastasia Karabelshchikova'nın da doping olayına karıştıkları bildirildi.


  Beşiktaş'tan yeni spor okulları

Beşiktaş Kulübü, daha fazla çocuğa spor yapma imkanı sağlayabilmek amacıyla yeni birimler açtı.


  Konyaspor Trabzon'lu Yusuf'la anlaştı

Konyaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlu Hasan Dağlı, Trabzonspor'da forma giyen 21 yaşındaki Yusuf ile anlaştıklarını belirtti.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri