Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Kurban kesen Ahmed Hassan tepkilere güldü

Afrika Uluslar Kupası için Mısır Milli Takımı'nda bulunan Ahmed Hassan'ın kurban keserken görüntülenmesine, Belçika'nın en büyük hayvan koruma derneği olan GAIA büyük tepki gösterdi.

Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen futbolcunun milli takım kampında bir sığırı keserken görüntülenmesinin 'barbarca' bir olay olduğunu savunan GAIA Başkanı Michel Vandenbosch, ''Belçika'da büyük bir yıldız olan Ahmed Hassan'ın örnek olması gerekir. Böyle bir vahşi olayı basın önünde yapması çok yanlış. Uluslararası antlaşmalara göre hayvanın bayıltılıp kesilmesi lazım. Ahmed Hassan bir hayvan celladı'' diye konuştu. Hayvanların canlı olarak kesildiği anda yaklaşık 5 dakika acı çektiğini söyleyen Vandenbosch, ''Bu barbarca bir durum. Belçika'ya döndüğü zaman kendisini mahkemeye vereceğiz'' dedi.

AHMED HASSAN'IN SAVUNMASI

Anderlecht'te forma giyen Mısırlı futbolcu Ahmed Hassan ise olayı duyunca güldüğünü ifade ederek, kendisini şöyle savundu: ''Ben hayvanlara karşı vahşice davranmadım. Dinimize göre kurban böyle kesiliyor. Eti daha sonra fakirlere dağıtılıyor. Belçika'dan gelen tepki beni çok üzdü ve şaşırttı.''

07.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fanatiklere ceza yağdı

  Bobo fiyatını ikiye katladı

  Trabzon 15 yıl önce bıraktığım yerde

  Appiah'ın futbol hayatı bitmedi

  Kurban kesen Ahmed Hassan tepkilere güldü

  Blatter sınırlama istedi

  Güneş ameliyat oldu

  2 Rus'da doping

  Beşiktaş'tan yeni spor okulları

  Konyaspor Trabzon'lu Yusuf'la anlaştı


 Son Dakika Haberleri