Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trabzon 15 yıl önce bıraktığım yerde

Trabzonspor başkan adayı Sadri Şener, "Kulüp, 15 sene önce başkanlığını yaptığım yıllarda bıraktığım yerde. Hiçbir mesafe katetmemiş. Bu duruma da çok üzülüyorum" dedi.

Trabzonspor başkan adayı Sadri Şener, kulübün, kendisinin 15 sene önce bıraktığı yerde olduğunu söyledi. Trabzonspor Kulübü'nün hafta sonu yapılacak olağan genel kurulunda başkanlığa aday olan eski başkanlardan Sadri Şener, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde mezarlık kahvehanesinde Vakfıkebirlilere hitap eden Sadri Şener; Vakfıkebirlilerden başkanlık seçimlerinde kendilerini desteklemelerini istedi.

Aile yaşantılarında Vakfıkebir'in çok özel bir yeri olduğunu ifade eden Sadri Şener, "Özellikle buraya geldiğimizde çok ayrı duygular yaşıyorum. Şimdi daha farklı bir konumda Trabzonspor Kulüp Başkanlığı'nı tekrardan devralmak için uğraşıyoruz. Kulüp, 15 sene önce başkanlığını yaptığım yıllarda bıraktığım yerde. Hiçbir mesafe katetmemiş. Bu duruma da çok üzülüyorum." dedi.

Trabzonspor'un ligde 25 puanla 8 sırada olduğunu ifade eden Şener, "Deplasmandaki takımlar zayıf olmazsa belki de 14-15. sıradaydık. Bugüne kadar Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile yarışıyorduk şimdi ise çok farklı bir duruma geldik. Seçilirsek bu sezon içerisinde iyi bir derece yapabilmek ve daha sonra da gelecek sezonlar için şampiyonluğa oynamayı hedefliyoruz. Kulübün ekonomik yapısını düzeltmek, stat projesinin gerçeğe dönüştürülmesi ve yeni tesisler kazandırmak öncelikli hedeflerimiz olacak." şeklinde konuştu. Daha sonra Sadri Şener vatandaşların sorularını cevaplandırdı.

07.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fanatiklere ceza yağdı

  Bobo fiyatını ikiye katladı

  Trabzon 15 yıl önce bıraktığım yerde

  Appiah'ın futbol hayatı bitmedi

  Kurban kesen Ahmed Hassan tepkilere güldü

  Blatter sınırlama istedi

  Güneş ameliyat oldu

  2 Rus'da doping

  Beşiktaş'tan yeni spor okulları

  Konyaspor Trabzon'lu Yusuf'la anlaştı


 Son Dakika Haberleri