Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Kayıt dışına baskın

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İstanbul Bölge Müdürü Atakan Tanış, 90 müfettişle İstanbul’daki iş yerlerini denetlemeye başladıklarını belirterek, denetimler sonucunda kayıt dışı ekonominin kayıt altına alınacağını bildirdi.


Moody’s: Türkiye, dolardaki düşüşten etkilenir

Moody’s, dolarda keskin bir düşüş daha olması halinde Türkiye’nin bundan en çok etkilenecek ekonomiler arasında yer aldığını ancak başka sorunlar olm

Doğudan ihracat ‘tanıtımla’ artacak

Doğu Anadolu Bölgesinden yapılan ihracatı artırmak için, uluslararası fuarlarda stant açılarak, bölgede üretilen ürünlerin tanıtımı yapılıyor.


  Açlık sınırı 940 YTL

Türkiye Kamu-Sen, Ocak ayında dört kişilik bir ailenin yoksulluk sınırını 2 bin 463 YTL, çalışan tek kişinin açlık sınırını ise 940 YTL olarak hesapladı.


  Ekmeğe zam gelebilir

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Başkanı Halil İbrahim Balcı, un fiyatlarındaki artış sonucunda, bu yıl içinde ekmek fiyatlarının yüzde 20-25 oranında zamlanmasının söz konusu olacağını söyledi.


  Deloitte: Avrupa ile ticaret, krizden korur

Deloitte’a göre, dış ticaretinin çoğunluğunu Avrupa ile gerçekleştiren Türkiye ABD kaynaklı bir krizden daha az etkilenecek.


  Hurda kamyona başvuru yok

35 yaş üstü kamyon, otobüs, tanker ve çekicilerin trafikten çekilerek imha edilmesi uygulaması için bugüne kadar sadece 10 araç için başvuruda bulunuldu.


  Yumurtalık’ta tersane atağı

Adana-Yumurtalık Serbest Bölgesinde yaklaşık 80 bin metre kare alan üzerine kurulacak ve yılda 6 geminin inşa edileceği, 30 milyon dolara mal olacak tersanenin inşaat çalışmalarına başlandı.


  Sakladı samanı, geldi zamanı

Çukurova yöresinde buğday hasadının ardından tarlada kalan sapları üreticiden alarak stok yapan tüccar, kış aylarında samanı 3 katı fiyata satıyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri