Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Lider Beşiktaş Ankara virajında

Geçtiğimiz hafta G. Saray’ı İnönü Stadı’nda 1-0 mağlup ederek Süper Ligde uzun bir aradan sonra liderlik koltuğunu kurulan Beşiktaş zorlu G. Birliği deplasmanına çıkıyor. Saat 20:00’deki karşılaşmayı Lig TV naklen yayınlayacak.

Beşiktaş ile Gençlerbirliği, bugün yapacakları maçla birlikte, lig tarihinde 70. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul’da yapılan maçı Beşiktaş 1-0 kazanmıştı.

Baki: Taraftar inanılmaz

Beşiktaş’ın savunma oyuncusu Baki Mercimek, siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde ‘’Cola Turka ile Soru-Cevap’’ın konuğu olarak, taraftarların gönderdiği soruları cevapladı. ‘’Beşiktaş’ta oynamak nasıl bir duygu?’’ şeklindeki soruya Baki, ‘’Hayatımda en güzel performans gösterdiğim kulüp. Beşiktaş’ta siyah-beyazlı formayı giymek gurur verici. Bunun sorumluluğunu da biliyorum’’ diye yanıt verdi. Beşiktaş tribünlerinin maçlarda kendisine büyük ilgi gösterdiği Baki, siyah-beyazlı taraftarlara övgüler yağdırarak, ‘’İnanılmaz bir taraftarımız var. Hayatımda yaşadığım, hissettiğim en büyük sevgiyi alıyorum. Bunu da karşılıksız bırakmamaya çalışıyorum. Çünkü ben de taraftarlarımızı çok seviyorum. Tezahürat yaptıklarında ise tüylerim diken diken oluyor’’ diye konuştu.

07.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  GÖZLERİ ZİRVEDE

  Şampiyon olacağız

  İSTATİSTİKLER DOĞRULUYOR

  MANİSA BİLETLERİ SATIŞTA

  FB ÜLKER YERİNİ KORUDU

  Devler Liginde 7 çeyrek finalist belli oldu

  Yıldız adayı arıyoruz

  A. Gücü taraftarı beğeni topluyor

  Sivasspor Petkoviç’e kavuştu

  Gençlerbirliği kupada iddialı

  Lider Beşiktaş Ankara virajında

  İstanbul stadları 3 Bölgeye bedel

  Potada derbi günü


 Son Dakika Haberleri