Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

GÖZLERİ ZİRVEDE

Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe’nin çeyrek finale çıktığı Sevilla maçında attığı iki golle, sarı-lacivertlilerin İspanya zaferinde büyük pay sahibi olan Deivid gözünü gol krallığına dikti. Bu sezon ‘’Devler Ligi’’nde 4 önemli gole imza atarak Fenerbahçe’yi çeyrek finale taşıyan isimler arasında önemli bir yer edinen Brezilyalı futbolcu, bir maç dışındaki 2. tur rövanş maçları sonunda, 6 gol ile paylaşılan zirveye gol sayısında yaklaştı.

Bir maç dışındaki 2. tur rövanş maçları sonunda gol krallığında Barcelona’dan 6 golle Messi ve Manchester United’den aynı gol sayısıyla

Cristiano Ronaldo bulunuyor. Barcelona’nın Celtic ile yaptığı maçta sakatlanan Messi bir süre oynayamayacak.

Fenerbahçe’nin, ‘’Devler Ligi’’nde Sevilla ile yaptığı zorlu 2. tur mücadelesinin yıldız isimleri Alex ve Deivid oldu. Sarı-lacivertli ekibin İspanyol rakibi karşısında Kadıköy’de 3-2 kazandığı maçın adamı olarak Alex’i seçen UEFA’nın internet sitesi, rövanş mücadelesinde ise Deivid’i maçın adamı olarak belirledi.

ASİSTLER ALEX’TEN

Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde İspanya’nın güçlü temsilcisi Sevilla’yı eleyerek çeyrek finale çıkan Fenerbahçe’de, kaptan Alex De Souza, asist krallığında zirveyi bırakmıyor. Sarı-lacivertli futbolcu, ‘’Devler Ligi’’nde 2. tur rövanş maçlarının ardından yaptığı toplam 6 asistle en üst sırada yer aldı.

Sevilla karşısında, Fenerbahçe’nin Deivid’in ayağından bulduğu 2. golde, kullandığı serbest vuruşla golcü futbolcuyu kale önünde topla buluşturan Alex, asist sayısını 6’ya yükseltti. Zirveyi kaptırmayan Brezilyalı futbolcunun en yakın takipçilerinin bazılarının takımları ise ‘’Devler Ligi’’nden elendi. Zirvedeki 6 asistli Alex’e en yakın oyuncular arasında 4’er asistle ligden elenen Olympiacos’tan Djordjevic, Real Madrid’ten Robinho, Milan’dan Pirlo ve 3 asistle Olympic Lyon’dan Govou yer alıyor. Asistleriyle takımına büyük katkı sağlayan Brezilyalı futbolcunun, bu sezon (G) Grubu’ndaki maçlarda (2) ve 3. Ön Eleme Turu’nda Anderlecht ile yapılan iki maçta olmak üzere Şampiyonlar Ligi mücadelesinde toplam 4 golü bulunuyor.

07.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  GÖZLERİ ZİRVEDE

  Şampiyon olacağız

  İSTATİSTİKLER DOĞRULUYOR

  MANİSA BİLETLERİ SATIŞTA

  FB ÜLKER YERİNİ KORUDU

  Devler Liginde 7 çeyrek finalist belli oldu

  Yıldız adayı arıyoruz

  A. Gücü taraftarı beğeni topluyor

  Sivasspor Petkoviç’e kavuştu

  Gençlerbirliği kupada iddialı

  Lider Beşiktaş Ankara virajında

  İstanbul stadları 3 Bölgeye bedel

  Potada derbi günü


 Son Dakika Haberleri